ΕΟΦ: Προσοχή σε φάρμακο για την ακοή – Να μην χρησιμοποιηθεί!

ΕΟΦ: Προσοχή σε φάρμακο για την ακοή – Να μην χρησιμοποιηθεί!

Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά ο ΕΟΦ για συγκεκριμένο φάρμακο, διαφημιζόμενο στο Ίντερνετ, με σκοπό την αντιμετώπιση προβλημάτων ακοής.

Ο ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων) ανακοινώνει ότι το προϊόν “Sensi & Sencure Natural Care Ear Oil”, φιαλίδιο χρώματος καφέ σκούρου, χωρητικότητας 30 ml το οποίο διαφημίζεται διαδικτυακά, δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.

Επιπλέον, όπως αναφέρει ο Οργανισμός, στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας παρασκευαστή ή και διανομέα του προϊόντος.

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το προϊόν με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα την υπηρεσία.

Τέλος, ο Οργανισμός επισημαίνει ότι η αγορά και χρήση φαρμακευτικών προϊόντων αρμοδιότητάς του από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

πηγή: ΕΟΦ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.