Οι Γερμανοί φοβούνται την έλλειψη φαρμάκων στην περίπτωση ενός άτακτου Brexit

Οι Γερμανοί φοβούνται την έλλειψη φαρμάκων στην περίπτωση ενός άτακτου Brexit

Η Γερμανία ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη με ελλείψεις ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων από τα μέσα του Απριλίου στην περίπτωση που η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Brexit) είναι χαοτική.

Αυτό αναφέρει σε επιστολή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας, Γενς Σπαν, την οποία επιστολή φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η εφημερίδα Handelsblatt.

«Δεκάδες χιλιάδες ιατροφαρμακευτικά προϊόντα ενδέχεται να απολέσουν την έγκρισή τους εάν δεν βρεθεί τρόπος να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με “εφαρμόσιμες διαδικασίες”», πρόσθεσε ο Σπαν στην επιστολή του προς την Κομισιόν, σύμφωνα με τη Handelsblatt.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι χθες απορρίφθηκαν από το βρετανικό κοινοβούλιο και οι οχτώ προτάσεις για το Brexit που είχαν τεθεί σε ψηφοφορία, ενώ εγκρίθηκε η πρόταση για μετάθεση της ημερομηνίας της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.