ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: «Θα έχουμε εμβόλιο για τον κορωνοϊό μέχρι το τέλος του 2020»

ΗΠΑ: «Θα έχουμε εμβόλιο για τον κορωνοϊό μέχρι το τέλος του 2020»

Μετά τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, για το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και ο γενικός γραμματέας της Υπηρεσίας Υγείας του Ανθρώπου, υποστήριξε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου οι ΗΠΑ πιθανότατα θα έχουν ένα, τουλάχιστον, ασφαλές εμβόλιο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναμένουν να έχουν τουλάχιστον ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο για τον νέο κορωνοϊό έως το τέλος του τρέχοντος έτους από μια ομάδα δοκιμαστικών εμβολίων στα οποία εργάζεται, δήλωσε ο γραμματέας της Υπηρεσίας Υγείας και Ανθρώπου, Αλεξ Αζάρτ στο Fox Business την Παρασκευή.

«Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να περιορίσουμε αυτά τα (δοκιμαστικά εμβόλια) σε μια βασική ομάδα», δήλωσε.

«Θα δώσουμε τεράστια ποσά πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και θα κλιμακώσουμε τη μαζική εγχώρια παραγωγή εμβολίων, ώστε μέχρι το τέλος του έτους να ελπίζουμε ότι θα έχουμε ένα ή περισσότερα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια και εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεις», τόνισε.

Τραμπ: Νομίζω ότι θα έχουμε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μέχρι το τέλος του 2020

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σε δημοσιογράφους την Πέμπτη ότι αναμένει πως ένα εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του 2020 και η διανομή του θα ξεκινήσει σχεδόν αμέσως.

«Νομίζω ότι θα έχουμε το εμβόλιο μέχρι το τέλος του έτους. Νομίζω ότι η διανομή θα γίνει σχεδόν ταυτόχρονα» δήλωσε ο Τραμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τραμπ σημείωσε ότι η κυβέρνησή του «έχει προετοιμάσει» τον στρατό των ΗΠΑ προς τον σκοπό αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.