ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κορωνοϊός: Κινεζικό εμβόλιο έλαβε έγκριση για αποκλειστική χρήση στον στρατό

Κορωνοϊός: Κινεζικό εμβόλιο έλαβε έγκριση για αποκλειστική χρήση στον στρατό

Σήμερα Δευτέρα, ένα κινεζικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό έλαβε έγκριση για αποκλειστική χρήση από τον κινεζικό στρατό.

​Συγκεκριμένα, η εταιρεία βιοτεχνολογίας, CanSino εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η εταιρεία μας ανακοινώνει με χαρά ότι το εμβόλιο Ad5-nCoV που αναπτύχθηκε από κοινού με το Ινστιτούτο Βιομηχανικής, υπό την επίβλεψη της Ακαδημίας Στρατιωτικών Ιατρικών Επιστημών, έλαβε έγκριση από το Γραφείο Υγείας και Διοικητικής Μέριμνας της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής στις 25 Ιουνίου για να γίνει φάρμακο ειδικής ανάγκης για το στρατό».

Η δήλωση πρόσθεσε ότι η ισχύς της έγκρισης είναι για ένα έτος και τόνισε ότι το εμβόλιο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τον κινεζικό στρατό. Το εμβόλιο δε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για ευρύ εμβολιασμό του πληθυσμού χωρίς προηγούμενη έγκριση από την Κεντρική Στρατιωτική Επιτροπή.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη δήλωση, η εταιρεία ολοκλήρωσε τη δεύτερη φάση δοκιμών για το εμβόλιο της, στις 11 Ιουνίου, με τα αποτελέσματα να είναι θετικά όσον αφορά την ασφάλεια αλλά και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθώς οι θάνατοι από τη νόσο COVID-19 ξεπέρασαν παγκοσμίως τις 500.000, μια σειρά εταιρειών βιοτεχνολογίας από διαφορετικές χώρες βιάζονται να ολοκληρώσουν ένα αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του θανατηφόρου νέου ιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.