Ο Β.Πούτιν ανακοίνωσε την κατοχύρωση εμβολίου κατά του κορωνοϊού – Εμβολιάστηκε η κόρη του

Ο Β.Πούτιν ανακοίνωσε την κατοχύρωση εμβολίου κατά του κορωνοϊού – Εμβολιάστηκε η κόρη του

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πόυτιν, η Ρωσία έγινε η πρώτη χώρα παγκοσμίως η οποία καταχώρησε εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε, έχει ζητήσει από τον Υπουργό Υγείας, Μιχαήλ Μουράσκο να τον κρατά ενήμερο για το εμβόλιο, ενώ σημείωσε ότι γνωρίζει πως «λειτουργεί αποτελεσματικά» και «δημιουργεί σταθερή ανοσία».

Ο Β.Πούτιν ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν για την ανάπτυξη του πρώτου εμβολίου κατά του κορωνοϊού και το περιέγραψε ως «πολύ σημαντικό βήμα για τον κόσμο».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Ρώσος Πρόεδρος, η κόρη του εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι η μαζική παραγωγή του ρωσικού εμβολίου κατά της COVID-19 θα ξεκινήσει σύντομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.