ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυστραλία – Σ.Μόρισον: «Τον Ιανουάριο του 2021 η χώρα θα λάβει παρτίδες ενός εν δυνάμει εμβολίου κατά του κορωνοϊού»

Αυστραλία – Σ.Μόρισον: «Τον Ιανουάριο του 2021 η χώρα θα λάβει παρτίδες ενός εν δυνάμει εμβολίου κατά του κορωνοϊού»

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον, η χώρα, αναμένεται να λάβει τον Ιανουάριο του 2021 τις πρώτες παρτίδες ενός εν δυνάμει εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού.

Ο αριθμός των νέων ημερήσιων περιστατικών μόλυνσης στην πολιτεία της Βικτόρια μειώνεται στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων δέκα εβδομάδων.

Ο Μόρισον ανακοίνωσε πως η κυβέρνησή του πέτυχε μία συμφωνία με την CSL Ltd για την παραγωγή δύο εμβολίων:

​Το ένα που αναπτύσσεται από την ανταγωνιστική AstraZeneca και το πανεπιστήμιο Oxford University, και το άλλο είναι αυτό που αναπτύσσεται από τα εργαστήρια της CSL και το πανεπιστήμιο University of Queensland.

«Η Αυστραλία χρειάζεται κάποια ελπίδα. Σήμερα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για να προστατέψουμε την υγεία των Αυστραλών κατά της πανδημίας του κορωνοϊού» δήλωσε ο Μόρισον στην Καμπέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Υγείας Γκρεγκ Χαντ δήλωσε πως οι επιστήμονες που ηγούνται της ανάπτυξης των δύο εμβολίων έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι οι πρόσφατες αποδείξεις συνηγορούν πως και τα δύο εμβόλια θα προσφέρουν «προστασία πολλών χρόνων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.