ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κορωνοϊός: Προς έγκριση το ρωσικό εμβόλιο στην Βραζιλία

Κορωνοϊός: Προς έγκριση το ρωσικό εμβόλιο στην Βραζιλία

Αίτηση για την έγκριση του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V υπέβαλαν το Ρωσικό Ταμείο Aμεσων Επενδύσεων και η βραζιλιανή εταιρεία Uniao Quimica Farmaceutica Nacional στον Εθνικό Οργανισμό Υγείας της Βραζιλίας (ANVISA).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«To RDIF και η Uniao Quimica με την υποστήριξη της κυβέρνησης της πολιτείας Παράνα υπέβαλαν τα σχετικά έγγραφα προς έγκριση και συνεργάζονται ενεργά με τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας της Βραζιλίας, ο οποίος την παρούσα στιγμή διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την ταχύτερη έγκριση του εμβολίου Sputnik-V στην χώρα. Η έγκριση θα επιτρέψει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκινήσει η παραγωγή του εμβολίου και η διάθεσή του στην επικράτεια της Βραζιλίας», δήλωσε ο πρόεδρος του RDIF Κιρίλ Ντμίτριεφ. Τα σχετικά έγγραφα κατατέθηκαν στον οργανισμό ANVISA στις 29 Οκτωβρίου του 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.