Sputnik V: Καταχωρήθηκε από την Παλαιστίνη το ρωσικό εμβόλιο

Sputnik V: Καταχωρήθηκε από την Παλαιστίνη το ρωσικό εμβόλιο

Το ρωσικός εμβόλιο Sputnik V κατά του κορωνοϊού καταχώρησε η Παλαιστίνη, σύμφωνα με όσα είπε ο επικεφαλής του ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (RDIF), Κίριλ Ντιμιτρίεβ..

«Η υψηλή αποτελεσματικότητα και ποιότητά του, δημιουργούν αύξηση του ενδιαφέροντος σε περισσότερες και περισσότερες χώρες. Αυτό μεταφράζεται σε με ευρύτερη γεωγραφική κατανομή της καταχώρισης, μεταφοράς και παραγωγής. Είμαστε χαρούμενοι καθώς πλην των χωρών της Ευρώπης, της Αφρικής, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής, το Sputnik V θα είναι παρών και στη Μέση Ανατολή. Αυτό μάς επιτρέπει την περαιτέρω ένωση δυνάμεων για μία ταχύτερη νίκη απέναντι στην μόλυνση από τον κορωνοϊό, με την εγγύηση της πρόσβασης σε ένα αποτελεσματικό και ασφαλές εμβόλιο για περισσότερες χώρες και τους πολίτες τους» αναφέρει ο ίδιος σε ανακοίνωσή του.

Εντός του τρέχοντος μηνός, αναμένεται να παραδοθούν οι πρώτες δόσεις του εμβολίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε πως η Παλαιστίνη έγινε η πρώτη χώρα της Μέσης Ανατολής που καταχώρισε το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.