ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

ΗΠΑ: Παραλαμβάνει 4 εκατ. δόσεις του εμβολίου Johnson & Johnson την επόμενη εβδομάδα

ΗΠΑ: Παραλαμβάνει 4 εκατ. δόσεις του εμβολίου Johnson & Johnson την επόμενη εβδομάδα

Έτοιμες προς παράδοση στις ΗΠΑ είναι τουλάχιστον τρία εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της Johnson & Johnson κατά του κορωνοϊού, εφόσον χορηγηθεί άδεια κατεπείγουσας χρήσης.

«Σχεδιάζουμε να διανείμουμε τρία έως τέσσερα εκατομμύρια δόσεις εμβολίου Johnson & Johnson την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε σε συνέντευξη ο συντονιστής της ομάδας του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση της πανδημίας, Τζεφ Ζίεντς.

Η φαρμακευτική εταιρεία ανακοίνωσε παράλληλα ότι «θα επιδιώξει να παραδώσει συνολικά 20 εκατομμύρια δόσεις μέχρι το τέλος Μαρτίου», πρόσθεσε.

Λίγες ώρες νωρίτερα σήμερα, ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων (FDA) επιβεβαίωσε την αποτελεσματικότητα του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson, σύμφωνα με τα έγγραφα που δόθηκαν στην δημοσιότητα δύο ημέρες πριν από την συνεδρίαση της συμβουλευτικής του επιτροπής για την εξέταση της χορήγησης άδειας για επείγουσα χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου ήταν 85,9% κατά των σοβαρών μορφών της νόσου στις ΗΠΑ και ήταν εξίσου αποτελεσματικό κατά των σοβαρών μορφών της νόσου κατά 81,7% στην Νότια Αφρική και 87,6% στην Βραζιλία, όπου είναι ευρέως διαδεδομένες παραλλαγές του ιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.