ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Πράσινο φως» για την χρήση του ρωσικού εμβολίου Sputnik V από την Ονδούρα

«Πράσινο φως» για την χρήση του ρωσικού εμβολίου Sputnik V από την Ονδούρα

To ρωσικό εμβόλιο, Sputnik-V έχει εγκριθεί ήδη σε 35 χώρες παγκοσμίως, με την Ονδούρα να προστίθεται στην λίστα.

«Το Sputnik-V είναι ένα εμβόλιο για όλη την ανθρωπότητα και η έγκρισή του σε 36 χώρες του κόσμου υπογραμμίζει την σημαντική συμβολή του στον παγκόσμιο αγώνα κατά της πανδημίας. Η Ονδούρα συντάχθηκε με μια σειρά κράτη της Λατινικής Αμερικής που ενέκριναν την χρήση του Sputnik-V και εμείς είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τους εταίρους μας για να προστατεύσουν τον πληθυσμό τους με ένα από τα καλύτερα εμβόλια στον κόσμο», δήλωσε ο επικεφαλής του RDIF Κιρίλ Ντμίτριεφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ονδούρα γίνεται η 36η χώρα που εγκρίνει τη χρήση του εμβολίου Sputnik V στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.