ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γαλλία: Οι υγειονομικές Αρχές επιταχύνουν το εμβολιαστικό πρόγραμμα

Γαλλία: Οι υγειονομικές Αρχές επιταχύνουν το εμβολιαστικό πρόγραμμα

Η Γαλλία προετοιμάζεται για πιθανή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων, καθώς προχωρά σε επιτάχυνση του εμβολιαστικού της προγράμματος κατά του κορωνοϊού.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκαμπριέλ Ατάλ ανέφερε ότι «Θα αντιμετωπίσουμε ακόμη δύσκολους καιρούς, είναι αλήθεια, αλλά για πρώτη φορά εδώ και μήνες η επιστροφή σε πιο φυσιολογικές συνθήκες διαβίωσης είναι ορατή. Δεν είναι ούτε μακρινός ούτε αβέβαιος ορίζοντας — είναι ένας ορίζοντας που έρχεται όλο και πιο κοντά. Ελπίζουμε ίσως από τα μέσα Απριλίου και προετοιμαζόμαστε γι΄αυτό», είπε.

«Ο πρόεδρος [Εμμανουέλ Μακρόν] μας ζήτησε να υποβάλουμε προτάσεις που θα μπορούσαν να επιτρέψουν ένα προσεκτικό άνοιγμα και πάλι της χώρας σύντομα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε επίσης ότι υπάρχει “ένας ορίζοντας με τον εμβολιασμό», υπενθυμίζοντας τον στόχο εννέα εκατομμύρια άνθρωποι να έχουν λάβει τουλάχιστον μια πρώτη δόση εμβολίου έως τα τέλη Μαρτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν δήλωσε πως η Γαλλία θα διατηρήσει τα μέτρα που ισχύουν σήμερα με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης της COVID-19, περιλαμβανομένης και της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας, ως ένα ελάχιστο για τις επόμενες τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Άλλα μέτρα που ισχύουν σήμερα περιλαμβάνουν το κλείσιμο των μπαρ, των εστιατορίων, των μουσείων, των αθλητικών και μουσικών χώρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.