Βέλγιο: Νοσοκόμα έχασε την όραση από το δεξί της μάτι λίγες ώρες μετά τη λήψη του εμβολίου της AstraZeneca

Βέλγιο: Νοσοκόμα έχασε την όραση από το δεξί της μάτι λίγες ώρες μετά τη λήψη του εμβολίου της AstraZeneca

Ανησυχία προκαλεί δημοσίευμα, στο Βέλγιο, σύμφωνα με το οποίο νοσοκόμα στη Λιέγη έπειτα από λήψη εμβολίου της AstraZeneca έχασε την όραση από το δεξί της μάτι. Από εξέταση προέκυψε αγγειακή θρόμβωση. Διαβεβαίωσαν την ίδια πως αυτό είναι παροδικό και πως θα επανέλθει η όραση της μέσα στις επόμενες μέρες. Ωστόσο, η νοσοκόμα πρόσθεσε ότι 3 μέρες αργότερα δεν έβλεπε καλά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sudinfo.be, η 30χρονη νοσοκόμα Catherine, παρουσιάστηκε την 1 Μαρτίου στο εμβολιαστικό κέντρο του Bierset για να δεχθεί την πρώτη δόση του εμβολίου AstraZeneca.

Kάποιες ώρες αργότερα, ξύπνησε μέσα στη νύχτα και συνειδητοποίησε ότι δεν έβλεπε από το δεξί της μάτι. Οι γιατροί, στο CHU του Sart Tilman, που την εξέτασαν, διέγνωσαν αγγειακή θρόμβωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με διαβεβαίωσαν πως αυτό είναι παροδικό και ότι η όρασή μου θα επανέλθει μέσα στις επόμενες μέρες», εξηγεί η Catherine, προσθέτοντας ωστόσο ότι 3 μέρες αργότερα δεν έβλεπε καλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.