Ιταλία: Νέο ρεκόρ χορήγησης εμβολίων κατά του κορωνοϊού

Ιταλία: Νέο ρεκόρ χορήγησης εμβολίων κατά του κορωνοϊού

Η Ιταλία κατέγραψε νέο ρεκόρ σε ότι αφορά τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού καθώς εμβολιάστηκαν 282.158 πολίτες. Σημειώνεται, πως πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό από την έναρξη των εμβολιασμών.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των αρμόδιων αρχών, χθες στην χώρα καταγράφηκε ρεκόρ χορήγησης εμβολίων κατά της Covid 19: εμβολιάστηκαν 282.158 πολίτες, ο υψηλότερος αριθμός από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού.

Το εθνικό σχέδιο της κυβέρνησης Μ.Ντράγκι, είχε θέσει ως στόχο, για τα τέλη Μαρτίου, 300.000 εμβολιασμούς την ημέρα.

Από την αρχή της επιδημίας κορωνοϊού, τέλος, στην Ιταλία μολύνθηκαν 3.607.083 άνθρωποι, και 109.847 έχασαν την ζωή τους.

Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 23.649 νέα περιστατικά και 501 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 356.085 διαγνωστικά τεστ, το 6,6% από τα οποία προέκυψε θετικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.