ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νότια Κορέα: Αναστέλλει την χρήση του εμβολίου της AstraZeneca στους κάτω των 60 ετών

Νότια Κορέα: Αναστέλλει την χρήση του εμβολίου της AstraZeneca στους κάτω των 60 ετών

Η Νότια Κορέα αποφάσισε την προσωρινή αναστολή της χρήσης του εμβολίου της AstraZeneca κατά του κορωνοϊού στους πολίτες κάτω των 60 ετών.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται την ώρα που ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) ανακοινώνει αυτή την ώρα τα αποτελέσματα μιας επαναξιολόγησης σχετικά με το κατά πόσον ορισμένα περιστατικά θρομβοεμβολών σε ενήλικες μπορεί να συνδέονται με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Σημειώνεται πως μία παγκόσμια αντιπαράθεση για την αποτελεσματικότητα και τις παρενέργειες ορισμένων εμβολίων κατά της COVID-19 έχει προκαλέσει ορισμένες καθυστερήσεις στην εκστρατεία εμβολιασμού της Νότιας Κορέας, η οποία ξεκίνησε στα τέλη Φεβρουαρίου με σκοπό να επιτευχθεί συλλογική ανοσία τον Νοέμβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η AstraZeneca έχει πει πως οι μελέτες της δεν έχουν βρει να υπάρχει αυξημένος κίνδυνος θρομβοεμβολών εξαιτίας του εμβολίου, εκατομμύρια δόσεων του οποίου έχουν χορηγηθεί παγκοσμίως. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ο EMA έχουν πει πως τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.