ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σουηδία: Αναστολή της χρήσης του εμβολίου της Johnson & Johnson

Σουηδία: Αναστολή της χρήσης του εμβολίου της Johnson & Johnson

Η Υγειονομική Υπηρεσία της Σουηδίας γνωστοποίησε ότι προχωρά στην αναστολή της χρήσης του εμβολίου της Johnson & Johnson μέχρι να γίνουν γνωστά τα συμπεράσματα του ΕΜΑ.

Η απόφαση οφείλεται στις αναφορές για εμφάνιση σπάνιων θρομβοεμβολών, παρόμοιων με εκείνες που έχουν αναφερθεί και σε άτομα στα οποία χορηγήθηκε το εμβόλιο της AstraZeneca.

Η σουηδική υπηρεσία ανέφερε ότι θα αναμένει τα συμπεράσματα της έρευνας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ), «καθώς και πληροφορίες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, προτού να μελετήσουμε τις συστάσεις που θα δοθούν στη Σουηδία», είπε ο επικεφαλής επιδημιολόγος Άντερς Τέγκνελ. «Μέχρι τότε, η σύσταση είναι να μην χρησιμοποιηθούν οι δόσεις του εμβολίου», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Υπηρεσία επισήμανε ότι δεν μπορεί να προβλέψει το πότε θα ληφθεί μια τελική απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.