ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεαματικά αποτελέσματα: Η προπόνηση 4 λεπτών που αντικαθιστά 1 ώρα στο γυμναστήριο

Θεαματικά αποτελέσματα: Η προπόνηση 4 λεπτών που αντικαθιστά 1 ώρα στο γυμναστήριο

Μια εξουθενωτική προπόνηση στο γυμναστήριο, δεν είναι κάτι που ταιριάζει σε όλους και αρκετές φορές, ο κόσμος δεν έχει και την ώρα και χρήματα για κάτι τέτοιο.
Έτσι λοιπόν, ήρθε η ώρα να μάθετε πως μπορείτε να ασκείστε στο σπίτι, ξοδεύοντας μόλις 5 λεπτά το πολύ καθημερινά και χωρίς να έχετε κάποια οικονομική επιβάρυνση.

Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι ασκήσεις που θα αντικαταστήσουν μια ώρα στο γυμναστήριο και θα σας κάνουν να αποκτήσετε ένα γερό σώμα άμεσα.

1. Καθίσματα:

Ανοίξτε τα πόδια στο ύψος των ώμων σας και αρχίστε να κατεβαίνετε προς τα κάτω, λυγίζοντας τα πόδια στο ύψος των γονάτων και τραβώντας προς τα πίσω τον κόκκυγα. Κατεβείτε όσο πιο κάτω μπορείτε, προσπαθώντας η πλάτη σας να είναι ίσια και έπειτα σηκωθείτε με τον ίδιο τρόπο, αργά. Επαναλάβετε την άσκηση για χρόνο 60 δευτερολέπτων.

2. Κάμψεις:

Ξαπλώστε μπρούμυτα, με τα πόδια στις μύτες και τα χέρια ακριβώς κάτω από τους ώμους, ενώ όλο το σώμα βρίσκεται στην ίδια ευθεία. Ξεκινήστε σιγά σιγά να ανεβάζετε το σώμα μας με τα χέρια και να το κατεβάζετε με τον ίδιο τρόπο. Κάντε όσα περισσότερες μπορείτε για 30 δευτερόλεπτα.

3. Η άσκηση του αναρριχητή:

Κάθεστε όπως ακριβώς στη θέση των κάμψεων και έπειτα φέρνετε το δεξί πόδι σας λυγισμένο προς το στήθος, ενώ επαναλαμβάνετε το ίδιο για το αριστερό, με τον ίδιο ρυθμό. Προσέξτε να μη μετακινήσετε την πλάτη και τους γοφούς σας. Πρέπει να είναι στο ίδιο ύψος. Οι εναλλαγές στη συγκεκριμένη άσκηση θα πρέπει να διαρκούν 30 δευτερόλεπτα.

4. Άνοιγμα ποδιών:

Σταθείτε ίσια, με τα χέρια στη μέση και τα πόδια στο ύψος των γοφών. Κάντε ένα μεγάλο βήμα μπροστά, με το αριστερό πόδι και λυγίστε το πίσω, να ακουμπήσει όσο περισσότερο μπορεί στο πάτωμα. Έπειτα, γυρίστε στην όρθια στάση και επαναλάβετε ξανά με το δεξί πόδι. Προσέξτε η πλάτη σας να είναι πάντα ίσια. Επαναλάβετε την άσκηση για ένα λεπτό.

5. Πηδήματα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κλασική άσκηση όπου στέκεστε ίσια και έπειτα πηδάτε, ανοίγοντας πόδια και χέρια. Η εναλλαγή στη θέση θα πρέπει να γίνεται με γρήγορο ρυθμό και η διάρκεια της θα πρέπει να είναι 45 δευτερόλεπτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.