ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με αυτή την άσκηση θα… μεταμορφώσετε το σώμα σας

Τα δύο μυστικά για να τα καταφέρετε

Με αυτή την άσκηση θα… μεταμορφώσετε το σώμα σας

Το διάστημα λίγο πριν τις γιορτές αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κάνουμε καλύτερες διατροφικές επιλογές και να δοκιμάσουμε σύντομες προπονήσεις που θα μας βοηθήσουν να τονώσουμε ολόκληρο το σώμα.

Μάλιστα, οι ειδικοί στον τομέα του fitness μας αποκαλύπτουν ότι αρκεί μόνο μία άσκηση για να μεταμορφώσουμε την σιλουέτα μας.

Γιατί τα push-ups είναι η κορυφαία άσκηση;

Τα push-ups αποτελούν μια ιδιαίτερα αποτελεσματική άσκηση. Είναι μια πραγματική δοκιμή για το πόσο από το βάρος σας μπορείτε να σπρώξετε από το έδαφος. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τον καρδιακό σας ρυθμό.

Πραγματικά για μια προπόνηση για ολόκληρο το σώμα, τα push-ups στοχεύουν στο στήθος, τους τρικέφαλους, τους ώμους και τον κορμό σας για ένα πλήρες μοτίβο κίνησης.

Τα δύο μυστικά για να τα καταφέρετε

Για να καταφέρετε να εκτελέσετε την άσκηση σωστά, δοκιμάστε:

1. Ξεκινήστε σε θέση σανίδας με τους ώμους σας ακριβώς πάνω από τους καρπούς σας και τα μεσαία δάχτυλά σας να δείχνουν ευθεία προς τα εμπρός. Τα χέρια σας πρέπει να απέχουν περίπου όσο το πλάτος από το χαλάκι σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ στενά.

2. Κρατώντας μια ευθεία γραμμή από το κεφάλι μέχρι τις φτέρνες, χαμηλώστε ευθεία μέχρι το έδαφος, αλλά μην το αγγίζετε. Αφήστε το στήθος σας να αιωρείται περίπου μια ίντσα πάνω από το χαλάκι σας και, στη συνέχεια, σπρώξτε προς τα πάνω σε σανίδα.

Πιέστε τους αγκώνες σας για ένα push-up τρικέφαλου ή κρατήστε τους αγκώνες σας ελαφρώς μακριά από τον κορμό σας για κανονικά push-up.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να κάνετε την προπόνηση πιο εύκολη: Τοποθετήστε τα γόνατά σας στο πάτωμα και κρατήστε τα πλευρά σας σφιγμένα καθώς χαμηλώνετε στο έδαφος. Ή, εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε τα πόδια σας σε μια σταθερή επιφάνεια (όπως μια καρέκλα ή τραπέζι) και να ολοκληρώσετε τα push-up σας από εκεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.