ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ της Κιμ Καρντάσιαν -Απίστευτα highlights και τέλειες φωτοσκιάσεις [βίντεο]

Πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ της Κιμ Καρντάσιαν -Απίστευτα highlights και τέλειες φωτοσκιάσεις [βίντεο]

Δίνοντας πάντα φωτεινότητα στα σημεία του προσώπου της που χρειαζόταν και κάνοντας τις καλύτερες φωτοσκιάσεις η Κιμ Καρντάσιαν-Γουέστ δημιούργησε μία ολόκληρη μόδα γύρω από το μακιγιάζ.

Έκτοτε, ακόμα και η ίδια, θέλοντας να βοηθήσει τις θαυμάστριες της, ξεκίνησε να δίνει κάποιες στοιχεία της μεθόδου που ακολουθούσε, σιγά σιγά όμως όλο και περισσότερες make-up artists ξεκίνησαν να αποκαλύπτουν τα μυστικά που την βοηθούσαν να επιτύχει την σωστή φωτοσκίαση στο πρόσωπό της.

Ένα από τα πιο πρόσφατα tutorial video είναι αυτό που ακολουθεί παρακάτω. Σε αυτό η make-up artist τονίζει ότι η μέθοδος της φωτοσκίασης που ακολουθεί η Κιμ δε θα πρέπει να ακολουθείται συχνά. Άλλωστε δεν είναι μία απλή διαδικασία την οποία μπορεί μία γυναίκα να κάνει σε καθημερινή βάση.

Όπως εξηγεί η make-up artist για να επιτευχθούν τα σωστά highlights και η καλύτερη φωτοσκίαση μία κοπέλα θα πρέπει για την πρώτη περίπτωση να επιλέξει μία βάση (make up) δύο τόνους πιο ανοιχτή από το χρώμα της επιδερμίδας και για την δεύτερη περίπτωση μία βάση δύο τόνους πιο σκούρα.

Στη συνέχεια, δείχνει σε ποια σημεία πρέπει να απλωθεί η κάθε βάση. Έμφαση δίνεται περισσότερο σε εκείνη που βοηθάει στην τεχνική της φωτοσκίασης. Η σκούρα βάση απλώνεται σε ολόκληρο το περίγραμμα του προσώπου, στην περιοχή κάτω από τα ζυγωματικά, σε συγκεκριμένα σημεία στη μύτη και κάτω από το τόξο του βλεφάρου.

Αφού καλύψει ολόκληρο το πρόσωπο με τις δύο βάσεις, η μακιγιέζ συνεχίζει δείχνοντας πως γίνεται το «σβήσιμο». Όπως εξηγεί, η φορά του πινέλου θα πρέπει να είναι πάντα προς το εσωτερικό του προσώπου.

Αν και η συγκεκριμένη τεχνική φαίνεται κάπως περίεργη, το αποτέλεσμά της αξίζει την προσπάθεια μια και χαρίζει την περιποιημένη και λαμπερή επιδερμίδα που επιθυμεί κάθε γυναίκα.

Φυσικά, αυτή η τεχνική αποτελεί απλά τη βάση πάνω στην οποία θα γίνει όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.