ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πως θα αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά σε μόλις 12 ώρες

Πως θα αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά σε μόλις 12 ώρες

Τα πράγματα είναι πολύ απλά αλλά σου αρέσει να τα κάνεις δύσκολα μερικές φορές! Δες τι μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά σε πολύ σύντομο χρόνο.

Ακόμα κι αν είναι στα κιλά σου, πολλές φορές νιώθεις την κοιλιά σου πρησμένη και φουσκωμένη. Τι μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις την επίπεδη κοιλιά που βοηθά να αναδειχθούν όλα σου τα ρούχα καλύτερα;

Αυτό που πρέπει να κάνεις αρχικά είναι να αποφύγεις το πολύ αλάτι και τα γλυκά. Αν έχεις σκοπό να κάνεις κάποια εμφάνιση ή απλά θέλεις να ξεφουσκώσεις, καλό είναι να κόψεις όσο μπορείς το αλάτι και τα γλυκά καθώς αυτά προκαλούν κατακράτηση υγρών με αποτέλεσμα να κάνουν την κοιλιά σου να δείχνει φουσκωμένη.

Επίσης, κάποιες τροφές όπως τα όσπρια προκαλούν πρήξιμο. Μπορεί μια σαλάτα με κρύες φακές να είναι νόστιμη και υγιεινή, σίγουρα όμως ενδέχεται να προκαλέσει πρήξιμο.

Το ίδιο μπορείς να πάθεις με φασόλια μαυρομάτικα ή ρεβυθοσαλάτα.

Ενδέχεται, ακόμα, να ανήκεις σε εκείνους στους οποίους πρήξιμο προκαλούν και κάποια πράσινα λαχανικά, όπως το μπρόκολο ή το σπανάκι. Απόφυγε δύσπεπτες σαλάτες όταν νιώθεις φουσκωμένη. Προτίμησε κάτι πολύ απλό όπως μπαστουνάκια αγγουριού ή καρότου (με ελάχιστο αλάτι, κατά προτίμηση ελαφρύ που δημιουργεί λιγότερες κατακρατήσεις), δίνοντας γεύση με ξύδι ή λεμόνι.

Sos: απόφυγε όλα αυτά που σερβίρουν σε καφετέριες και μπαρ για να συνοδεύσουν ένα ποτό ή μια μπύρα (οι μπύρες επίσης προκαλούν φούσκωμα, οπότε απόφυγέ τις και αυτές), όπως οι ξηροί καρποί, τα πατατάκια ή τα ποπ κορν που συνήθως έχουν υπερβολικό αλάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να ξυπνήσεις χωρίς φούσκωμα και πιο ελαφριά και καλοδιάθετη, φάε νωρίς το βράδυ (μέχρι τις 21.00 το πολύ) ένα εύπεπτο βραδινό με βάση την πρωτεϊνη (κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι) μαζί με μια πράσινη σαλάτα, με ελάχιστον αλάτι. Βάλε αρκετό λεμόνι που είναι και λιποδιαλυτικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.