ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αδυνάτισμα: Απλά tips για να μειώσεις τις θερμίδες που λαμβάνεις μέσα στη μέρα! [εικόνα]

Αδυνάτισμα: Απλά tips για να μειώσεις τις θερμίδες που λαμβάνεις μέσα στη μέρα! [εικόνα]

Μπορούν μερικές μικρές αλλαγές να σε βοηθήσουν να χάσεις τα δύο-τρία κιλά που… δε λένε με τίποτα να σε εγκαταλείψουν; Σαφώς και μπορούν!

Πάμε να δούμε τα tipsπου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου:

– Μην ενδώσεις στους αλατισμένους ξηρούς καρπούς της καφετέριας καθώς θα σου χαρίσουν απλόχερα πολλές θερμίδες και λιπαρά. Πες ναι σε μια χούφτα αμύγδαλα ή καρύδια κατά το πρωινό ή δεκατιανό σου γεύμα.

– Σταμάτα να τρως μπροστά από την τηλεόραση! Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης τα άτομα που τρώνε ενώ παρακολουθούν τηλεόραση τείνουν να καταναλώνουν περίπου 290 παραπάνω θερμίδες σε σύγκριση με εκείνους που απολαμβάνουν το γεύμα τους με την ησυχία τους στο τραπέζι της κουζίνας.

– Πρόσεχε τις σως καθώς και τα υλικά που χρησιμοποιείς στις σαλάτες σου. Αν για παράδειγμα προσθέτεις ζαμπόν, μπέικον, τυριά, κρουτόν και παχυντικές σως, μην περιμένεις να δεις το δείκτη της ζυγαριάς σου να πέφτει. Δώσε μεγάλη προσοχή!

– Αντί για σοκολάτα ή milkshake παρήγγειλε όταν βγαίνεις έξω ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι. Θα σου χαρίσει τις βιταμίνες που τόσο χρειάζεσαι και φυσικά θα σταθεί άξιος σύμμαχός σου στη μάχη σου με τα περιττά κιλά. largej b3be4

– Το ξέρουμε πως τα λατρεύεις αλλά δυστυχώς θα πρέπει να τα στερηθείς για λίγο. Άσε στην άκρη τα παχυντικά cocktails και αρκέσου σε ένα ποτήρι κρασί κατά τη βραδινή σου έξοδο!

– Αντικατάστησε τα λευκά μακαρόνια, το ρύζι και το ψωμί με τα αντίστοιχα προϊόντα ολικής άλεσης.

– Μην το παρακάνεις με τα light προϊόντα, θεωρώντας πως δεν παχαίνουν. Έχουν και αυτά τις… θερμίδες τους και για αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρέπει να τα καταναλώνεις με μέτρο.

– Απόφυγε τα pop corn και τα καραμελάκια στο σινεμά και προτίμησε να δροσιστείς με ένα frozen yogurt με στέβια. Φυσικά πρόσεχε τα toppings που θα επιλέξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Δήμητρα Τσιγγενέ (queen.gr)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.