ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έξυπνα tips για να διατηρήσεις το μαύρισμά σου!!

Έξυπνα tips για να διατηρήσεις το μαύρισμά σου!!

Μπορεί το καλοκαίρι να τελειώνει και μαζί με αυτό και οι διακοπές, με τίποτα όμως δεν θέλεις να αποχωριστείς το μαύρισμα που με τόσο …κόπο απέκτησες.

Ακολουθώντας τα παρακάτω tips θα καταφέρεις να παρατείνεις την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας σου.

Όχι στο ζεστό νερό

Απόφυγε να κάνεις μπάνιο με πολύ ζεστό νερό, το οποίο ξηραίνει και αφυδατώνει την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να ξεφλουδίζει και να παίρνει μαζί και το μαύρισμά σου.

Κάνε λοιπόν μπάνιο με δροσερό νερό.

Χρησιμοποίησε καθημερινά ενυδατικά προϊόντα σώματος που θρέφουν την επιδερμίδα και αποτρέπουν το ξεφλούδισμα.

Κάνε peeling μια φορά την εβδομάδα και διώξε τα νεκρά κύτταρα. Έτσι το δέρμα σου θα είναι πιο λαμπερό.

Ειδικά προϊόντα

Χρησιμοποίησε καθημερινά κάποιο από τα δεκάδες προϊόντα που επιμηκύνουν το μαύρισμα. Μπορείς επίσης να διαλέξεις ένα μπρόνζερ, προϊόν με χρώμα που δημιουργεί την εικόνα μαυρίσματος. Πρόσεξε όμως να μην απέχει πολύ από το χρώμα του προσώπου.

Διατροφή και β-καροτίνη

Βάλε στη διατροφή σου τροφές που έχουν την ιδιότητα να ενεργοποιούν τη μελανίνη και να παρατείνουν το μαύρισμα όπως τα καρότα, οι γλυκοπατάτες, το σπανάκι, ο κρόκος αυγού και οι ντομάτες.

Ανοιχτόχρωμα ρούχα

Το κλασικό λευκό μπλουζάκι θα τονίσει την αντίθεση με την επιδερμίδα σου και θα σε κάνει να δείχνει πιο μαυρισμένη απ’ όσο είσαι πραγματικά.

Όταν ο οργανισμός είναι ενυδατωμένος τα κύτταρα της επιδερμίδας ζουν περισσότερο, άρα και το μαύρισμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: onmed.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.