ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

10 υπέροχες ιδέες για τα Χριστουγεννιάτικα manicure σου! [φωτό]

10 υπέροχες ιδέες για τα Χριστουγεννιάτικα manicure σου! [φωτό]

Ακόμη κι αν προτιμάς τις πιο ουδέτερες αποχρώσεις για τα καθημερινά manicure σου, στις γιορτές μπορείς να κάνεις τη διαφορά επιλέγοντας πιο πρωτότυπα και χαρούμενα σχέδια και χρώματα για τα νύχια σου.

Το κόκκινο, το πράσινο, το λευκό, όπως και οι metallic αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους και μπορείς να τις συνδυάσεις με χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα ή με σχέδια που θα φτιάξεις μόνη σου. Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και δημιούργησε μοναδικά manicure για τις μέρες των γιορτών, αλλά και για τις προηγούμενες, ώστε να μπεις πιο εύκολα σε χριστουγεννιάτικο mood.

Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο minimal και λιγότερο glam, μπορείς να επιλέξεις βερνίκια με διακριτικά στρας ή ουδέτερες αποχρώσεις που θα συνδυάσεις με χρυσές λεπτομέρειες. Η ποικιλία σε χρώματα και σε σχέδια είναι μεγάλη, γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε και σου προτείνουμε 10 τέλειες ιδέεςπου πρέπει να δοκιμάσεις αυτές τις γιορτές.

Το πράσινο, το κόκκινο και το λευκό έχουν την τιμητική τους.

Μπορείς να βρεις πρωτότυπα αυτοκόλλητα με χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Στα γιορτινά manicure σου λίγο glitter παραπάνω επιβάλλεται!

Βάψε τα νύχια σου με ασημί ή λευκό βερνίκι και σχεδίασε χιονονιφάδες ή άλλα σχέδια.

Βάψε τα νύχια σου με ασημί ή λευκό βερνίκι και σχεδίασε χιονονιφάδες ή άλλα σχέδια.

Αν προτιμάς κάτι πιο minimal, μπορείς να διαλέξεις ένα βερνίκι σε ουδέτερη απόχρωση και να προσθέσεις χρυσές λεπτομέρειες.

Αν σου φαίνεται υπερβολικό να σχεδιάσεις σε όλα τα νύχια σου γιορτινές χιονονιφάδες, κράτησέ τις μόνο για ένα ή δύο και συνδύασέ τις με ένα βερνίκι σε γιορτινή απόχρωση με το οποίο θα βάψεις τα υπόλοιπα.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό manicure, μπορείς να δοκιμάσεις να βάψεις τα νύχια σου με ένα σκούρο μπλε βερνίκι και να προσθέσεις τα πιο πρωτότυπα σχέδια.

Ένα κόκκινο βερνίκι, μερικά στρας και δύο ή τρία σχέδια θα απογειώσουν το γιορτινό manicure σου.

Φωτάκια και στολές Άγιου Βασίλη θα σου χαρίσουν το πιο ιδιαίτερο manicure.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: joytv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.