ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βάζει τα πόδια της σε γάλα με μαγειρική σόδα – Δείτε τι πετυχαίνει! (vid)

Βάζει τα πόδια της σε γάλα με μαγειρική σόδα – Δείτε τι πετυχαίνει! (vid)

Αν έχετε κουραστεί να ξοδεύετε χρόνο και χρήματα κάνοντας πεντικιούρ και γενική περιποίηση των ποδιών σας σε εξειδικευμένα καταστήματα, τότε πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε την πρόταση της Tabitha Blue, πρωταγωνίστριας της σειράς KitchenWise σε κανάλι του YouTube.

Η περιποίηση ποδιών δεν είναι απλό πράγμα και με αυτό που θα δείτε, θα έχετε μαλακά πέλματα, χωρίς κάλους, χωρίς “σκασμένες φτέρνες” και χωρίς τραχιές επιφάνειες. Και, μάλιστα, δεν θα σας πάρει πάνω από 10 λεπτά.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι 2-4 φλιτζάνια ζεστό γάλα, μία μικρή λεκάνη και λίγη μαγειρική σόδα. Αρχικά μουλιάζετε για 5′ τα πέλματά σας στο ζεστό γάλα. Το γαλακτικό οξύ που περιέχει το γάλα, απομακρύνει τα νεκρά δερματικά κύτταρα στην επιδερμίδα των ποδιών σας, ενώ ταυτόχρονα μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα.

Στη συνέχεια βάλτε λίγη μαγειρική σόδα στο χέρι σας και τρίψτε με αυτή τα πέλματά σας. Εκτός από απολέπιση, η μαγειρική σόδα θα μαλακώσει ακόμα πιο πολύ τους κάλους σας και θα μπορείτε να τους βγάλετε πολύ εύκολα αργότερα.

Δείτε όλη τη διαδικασία βήμα-προς-βήμα και γλιτώστε πολλά χρήματα σε αχρείαστα πεντικιούρ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.