Tα καλύτερα μακιγιάζ για την Πρωτοχρονιά [βίντεο]

Tα καλύτερα μακιγιάζ για την Πρωτοχρονιά [βίντεο]

Το βράδυ του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα ολόκληρου του χρόνου και το look μας, από ρούχα έως μακιγιάζ, πρέπει να είναι εντυπωσιακό και αψεγάδιαστο.

Το να βρούμε, όμως, το καταλληλότερο για την κάθε φορά ανάλογα τα γούστα, τη μόδα αλλά και την έμπνευσή μας δεν είναι πάντα ο, τι πιο εύκολο.

Ξανθές, καστανές, μελαχρινές κι όχι μόνο, εμείς βρήκαμε για εσάς τα καλύτερα make-up και μαζί τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τα κάνετε ολομόναχες στο σπίτι σας!

Μακιγιάζ Νο1: Smokey-eye makeup με μαύρο και ροζ και πολύ απαλό χρώμα στα χείλη.

Ειδικά αν ανήκετε στις καστανές ή τις μελαχρινές, αυτό είναι το μακιγιάζ που ψάχνετε για να έχετε όλα τα βλέμματα πάνω σας στη special βραδιά.

Μακιγιάζ Νο2: Smokey-eye με gold σκιά και σκούρο κραγιόν.

Ένα πολύ κομψό make-up για να κάνει την εμφάνισή σας ακόμη πιο ιδιαίτερη απ’ ο ,τι ήδη είναι.

Μακιγιάζ Νο3:Gold σκιά με έντονο κόκκινο κραγιόν.

Έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα; Αυτό το μακιγιάζ είναι τέλειο για εσάς. Θα φωτίσει το πρόσωπό σας δίνοντας έμφαση στα κόκκινα γιορτινά σας χείλη.

Μακιγιάζ Νο4: Μαύρο smokey-eye make-up με nude χείλη.

Πάντα αποτελεί μία υπολογίσιμη επιλογή και ξέρετε ότι δε θα σας απογοητεύσει. Πάει σε ξανθές, μελαχρινές, καστανές, κοκκινομάλλες. 

Μακιγιάζ Νο5: Smokey-eye με μαύρο και ασημί και ανοιχτό χρώμα στα χείλη.

Αν, τέλος, ανήκετε σε εκείνες που θέλουν κάτι έντονο, αυτό το make-upσίγουρα θα σας ενδιαφέρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.