ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Baby Botox: Το μυστικό των σταρ του Χόλιγουντ

Baby Botox: Το μυστικό των σταρ του Χόλιγουντ

Η τελευταία τάση στις μη επεμβατικές μεθόδους αισθητικής, ακούει στο όνομα Baby Botox ή micro botox και υπόσχεται να εξαλείψει τις ρυτίδες από το πρόσωπό σας χωρίς να αλλοιώσει τη φυσική έκφραση των ρυτίδων σας.

Το baby botox αναπτύχθηκε σαν αποτέλεσμα αντιδράσεων διάσημων σκηνοθετών του Hollywood για τα ανέκφραστα πρόσωπα των ηθοποιών, συνέπεια των θεραπειών botox στις οποίες είχαν υποβληθεί. Παρόμοιο με το κοινό botox, η νέα τεχνική είναι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των πρωταγωνιστών για νεανικό και φυσικό πρόσωπο, διατηρώντας ταυτόχρονα την ικανότητα του προσώπου να εκφράσει συναισθήματα.

Το baby botox, ή αλλιώς micro-botox συστήνεται ως μια εξειδικευμένη θεραπεία για εκείνους που επιθυμούν μία μικρή «διόρθωση» στις ρυτίδες έκφρασης του προσώπου τους χωρίς να χάσουν την εκφραστικότητα του προσώπου τους και χωρίς το «παγωμένο», αποτέλεσμα ενός απλού ενέσιμου botox.

Η μέθοδος περιλαμβάνει ενέσεις botox, μικρότερης δόσης σε σχέση με μία κλασική συνεδρία botox, με κοινά σημεία εφαρμογής:

στο «πόδι της χήνας»

στις ρυτίδες του μετώπου και

στις ρυτίδες γύρω από τη μύτη και τα μάγουλα

baby botox, micro botox

Στα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μεθόδου, συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι ακριβώς λόγω της μικρής ποσότητας δραστικής ουσίας που χρησιμοποιεί, η εκφραστικότητα των μυών του προσώπου δεν επηρεάζεται καθόλου, ενώ ταυτόχρονα οι λεπτές γραμμές απαλύνονται αισθητά. Το baby botox γίνεται έτσι ο πιο ασφαλής τρόπος εξομάλυνσης των λεπτών ρυτίδων που σχηματίζονται λόγω της κίνησης των μυών του προσώπου, χωρίς κινδύνους και ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων του κυμαίνονται περίπου στους 6 μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη βοήθεια του Πλαστικού- Χειρουργού Δημήτρη Γκρίτζαλη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.