Ενυδατώστε την επιδερμίδα του σώματός σας με μάσκα μήλου!

Ενυδατώστε την επιδερμίδα του σώματός σας με μάσκα μήλου!

Έχουν και ευεργετικές ιδιότητες και για την επιδερμίδα μας. Έχουν αρκετή ποσότητα νερού, το οποίο βοηθάει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και περιέχουν βιταμίνη Α και C, εξίσου ευεργετικές για το δέρμα μας.

Επίσης τα μήλα περιέχουν ένα ένζυμο το οποίο βοηθάει στην απολέπιση της επιδερμίδα μας. Αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά λοιπόν για να φτιάξουν την τέλεια μάσκα για το σώμα σας.

Θα χρειαστείτε:

4 κουτ. της σούπας ζάχαρη (κατά προτίμηση καστανή)

2 κουτ. της σούπας πολτοποιημένο μήλο

½ κουτ.του γλυκού κανέλα

Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και απλώνετε τη μάσκα σε βρεγμένο δέρμα. Τρίβετε το μείγμα στο σώμα σας με απαλές κυκλικές κινήσεις. Ξεπλένεστε με χλιαρό νερό και μετά απλώνετε το κρέμα του σώματός σας. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε πετύχει ένα βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση το σώμα σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ladytimes.com.cy

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.