ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το όνειρο έγινε εφιάλτης: Ήθελε όμορφα φρύδια… και τελικά απέκτησε τέσσερα! (βίντεο)

Το όνειρο έγινε εφιάλτης: Ήθελε όμορφα φρύδια… και τελικά απέκτησε τέσσερα! (βίντεο)

Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η επιθυμία της να έχει μονίμως καλοσχηματισμένα φρύδια θα είχε ως κατάληξη να αποκτήσει…τέσσερα!

Στην 15χρονη τότε Τyne δεν άρεσαν καθόλου τα φρύδια της και αποφάσισε να τα… ξεφορτωθεί. Τα έβγαλε όλα, τρίχα-τρίχα και έσπευσε να δημιουργήσει άλλα με μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, όπως ακριβώς τα ονειρευόταν.

«Σκέφτηκα: Αυτό είναι. Δε θα χρειαζόταν να ανησυχώ για τα φρύδια μου ξανά. Ήταν η απάντηση στις προσευχές μου» είπε η Tyna. Όμως μετά ξεκίνησε ο εφιάλτης. Τα κανονικά της φρύδια ξαναφύτρωσαν και την έφεραν αντιμέτωπη με τη φριχτή πραγματικότητα. Ο άνθρωπος που της είχε κάνει το τατουάζ φρυδιών τα είχε ζωγραφίσει σε άλλο σημείο από τα φυσικά της, λίγο πιο πάνω, με αποτέλεσμα η κοπέλα πέντε χρόνια μετά το τατουάζ φρυδιών να έχει πλέον… 4 φρύδια!

Μάλιστα αν και δεν επιτρέπονται τα τατουάζ σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών και η Tyna ήταν μόλις 15, ο υπάλληλος της έκανε κανονικά το μόνιμο μακιγιάζ.

Τώρα πια στα 20 της προσπαθεί να ξεφύγει από τον εφιάλτη της. Ο «μάστορας» προσπαθεί να επανορθώσει τη… δουλειά που έκανε.

«Τα φρύδια μου είναι φριχτά» «Το ένα είναι πιο ψηλά και πιο χοντρό. Το άλλο είναι πιο λεπτό» λέει με απογοήτευση η κοπέλα. «Κόλλησα με 4 φρύδια. Είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει και είμαι πρόθυμη να κάνω το οτιδήποτε για να αποκτήσω και πάλi φυσική όψη». Η Tyna εκτός του ότι πλέον υποβάλλεται σε μια επίπονη επέμβαση έχει πληρώσει και μια περιουσία να αποκαταστήσει την ήδη κοστοβόρα επέμβαση του μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.