ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πως να καταπολεμήσετε την τριχόπτωση με αιθέρια έλαια

Πως να καταπολεμήσετε την τριχόπτωση με αιθέρια έλαια

Ένα σύνηθες φαινόμενο που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλοι οι άνθρωποι και ειδικότερα οι γυναίκες είναι η τριχόπτωση.  Είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται δυό φορές το χρόνο, κυρίως Άνοιξη και Φθινόπωρο. Πολλά τα προτεινόμενα φαρμακευτικά προϊόντα. Υπάρχει, όμως, πιο απλή λύση και βρίσκεται στη φύση.

Αρκετά είναι τα αιθέρια έλαια που μπορούν να βοηθήσουν στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών και στην ενδυνάμωση της ρίζας. Δες ποια είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν:

Αιθέριο έλαιο θυμάρι:

Λειτουργεί κατά της τριχόπτωσης, της πιτυρίδας και της λιπαρότητας, ενώ έχει αντισηπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες.

Αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο:

Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και δρα διεγερτικά στην ανάπτυξη των τριχών. Επίσης προστατεύει από την εμφάνιση ξηροδερμίας και πιτυρίδας, ενώ ενισχύει την καλή ανάπτυξη των μαλλιών.

Αιθέριο έλαιο κέδρου:

Έχει φυσική αντισηπτική, στυπτική και τονωτική του δράση και είναι κατάλληλο και για την περιποίηση των μαλλιών, προστατεύοντας τόσο από την τριχόπτωση, όσο και από την έντονη λιπαρότητα.

Αιθέριο έλαιο λεβάντας:

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή έλαια στην περιποίηση των μαλλιών! Βοηθά στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών, προλαμβάνοντας διάφορα προβλήματα που συμβάλλουν στην τριχόπτωση, όπως την ενοχλητική πιτυρίδα, αλωπεκία, ψωρίαση κ.λπ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: faysbook.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.