Μυστικά ομορφιάς και περιποίησης προσώπου για γυναίκες μετά τα 30

Μυστικά ομορφιάς και περιποίησης προσώπου για γυναίκες μετά τα 30

Τα μυστικά ομορφιάς αλλάζουν σχεδόν κάθε 5 ετία της ζωής σου. ‘Άλλες ανάγκες έχει το δέρμα σου στα 20, άλλες στα 25, άλλες στα 30 και πάει λέγοντας.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως θα αλλάξει ριζικά τηνπεριποίηση προσώπου σου απλά ουσιαστικά, από τη στιγμή  που ξεκινά η ηλικία των 30 δεν πρέπει να ξεχνάς για κανένα λόγο κάποια πράγματα που μπορεί να παραμελούσες στα 20.

Φυσικά ο κάθε τύπος δέρματος θέλει τη δική του διαφορετική περιποίηση προσώπου, όμως υπάρχουν βασικά πράγματα που δεν πρέπει να παραμελείς σε

οποιοδήποτε τύπο δέρματος και αν ανήκεις.

Αυτό που ουσιαστικά χρειάζεται κάθε γυναίκα είναι λαμπερό και ελαστικό δέρμα ανεξάρτητα από την ηλικία της σωστά;

Δες λοιπόν μερικά Μυστικά ομορφιάς και περιποίησης προσώπου!

Χρησιμοποίησε ένα προϊόν καθαρισμού προσώπου με ισορροπημένο pH

Δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις ένα πανάκριβο προϊόν. Μπορεί φυσικά αυτό ου χρησιμοποιείς ήδη να έχει ισορροπημένο pH. Βεβαιώσου πως θα καθαρίσεις το δέρμα του προσώπου σου τουλάχιστον μια φορά την ημέρα ειδικά το βράδυ πριν κοιμηθείς όσο κουρασμένη και να είσαι ακόμα και αν δεν έχεις βαφτεί όλη μέρα.

Φρόντισε να χρησιμοποιείς ρετινοειδή

Τα ρετινοειδή είναι τα “μαγικά” συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας που βοηθούν στην πρόληψη των ρυτίδων. Οι περισσότερες κρέμες προσώπου νυκτός περιέχουν. Εννοείται πως δεν πρέπει να παραβλέπεις την κρέμα νυκτός σου…

Κάνε απολέπιση τακτικά

Σίγουρα κάνεις απολέπιση. Βάλε την όμως στο πρόγραμμα σου για μια φορά την εβδομάδα. κάνε απολέπιση στο δέρμα σου το βράδυ που είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας αφού τα κύτταρα κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου ανανεώνονται πιο γρήγορα.

Προσπάθησε να λαμβάνεις περισσότερη βιταμίνη C

Η βιταμίνη C είναι ένα αντιοξειδωτικό που παίζει μεγάλο ρόλο στην υγεία του δέρματος.Μπορείς να πάρεις συμπλήρωμα βέβαια αλλά η καλύτερη λήψη βιταμινών είναι τα τρόφιμα οπότε σου προτείνω να δοκιμάσεις τις φράουλες, τα εσπεριδοειδή, πιπεριές και τα ακτινίδια, τα οποία είναι μερικά από τα τρόφιμα με την υψηλότερη περιεκτικότητα.

Αντηλιακή κρέμα προσώπου.

Αυτό δεν το ξεχνάς σε οποιαδήποτε ηλικία κι αν βρίσκεσαι. Χειμώνα και Καλοκαίρι και όλες τις εποχές του χρόνου.,

Πίνε περισσότερο νερό

Το νερό είναι ο σημαντικότερος παράγοντας  σε όλα. Όσο περισσότερο νερό πίνεις τόση περισσότερη υγρασία φυλακίζει το δέρμα σου και μένει ενυδατωμένο και ελαστικό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ediva.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.