ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μακιγιάζ: 4 tips για πολυάσχολες γυναίκες

Μακιγιάζ: 4 tips για πολυάσχολες γυναίκες

Πολλές φορές εφαρμόζεις το ρουζ και το κραγιόν σου μέσα στο αυτοκίνητο, γιατί δεν έχεις προλάβει να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου πριν φύγεις από το σπίτι. Συμβαίνει συχνά κι έτσι κάθε φορά φροντίζεις να σημειώνεις  στη λίστα με τα σωστά βήματα που μπορείς να δοκιμάσεις, ώστε να ετοιμάζεσαι με την άνεση σου, αλλά δυστυχώς συνεχίζεις να μην καταφέρνεις να την ακολουθείς.

Ώρα, λοιπόν, να δοκιμάσεις 4 make up tips που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη, αφού θα βάφεσαι σωστά σε σύντομο χρονικό διάστημα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις μέθοδο και καλή οργάνωση.

1. Αγόρασε μία κασετίνα για τα πινέλα σου

Με αυτόν τον τρόπο θα τα έχεις όλα σε τάξη και αντί να ψάχνεις το σωστό πινέλο για την εφαρμογή κάθε προϊόντος, μπορείς να τοποθετήσεις τα πινέλα σου με τη σειρά, ώστε να βρίσκεις με κλειστά μάτια εκείνο που χρειάζεσαι κάθε φορά.

2. Ακολούθησε μία συγκεκριμένη beauty routine

Άρχισε με την εφαρμογή του serum, συνέχισε με την ενυδατική κρέμα σου και έπειτα εφάρμοσε το foundation, το concealer, την πούδρα, το ρουζ και τα υπόλοιπα προϊόντα. Έτσι θα γλιτώνεις αρκετό χρόνο και το μακιγιάζ σου θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

3. Αν δεν έχεις αρκετό χρόνο προετοιμασίας, δώσε προτεραιότητα στη βάση σου

Το natural beauty look είναι σχεδόν πάντα στη μόδα, οπότε αν δεν προλαβαίνεις να βαφτείς όπως θέλεις, φρόντισε τουλάχιστον η επιδερμίδα σου να είναι λεία, λαμπερή και αψεγάδιαστη. Αν έχεις απλώσει καλά το foundation και την πούδρα σου, τότε μπορείς να βρεις μερικά λεπτά την ώρα που είσαι στον δρόμο και οδηγείς για να βγάλεις alarm, να κάνεις στην άκρη και να εφαρμόσεις μερικές στρώσεις από τη μάσκαρά σου και το κόκκινο ή nude κραγιόν σου.

+1. Φρόντισε να έχεις στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σου ένα mini νεσεσέρ με τα βασικά καλλυντικά σου

Μπορείς να το γεμίσεις με μικρές συσκευασίες και να σώζεις την κατάσταση κάθε φορά που ξεχνάς να πάρεις μαζί σου το κραγιόν ή τη μάσκαρά σου. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: joytv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.