Ο μακιγιέρ της Κάιλι Τζένερ δίνει συμβουλές για τέλεια φρύδια (φωτό)

Ο μακιγιέρ της Κάιλι Τζένερ δίνει συμβουλές για τέλεια φρύδια (φωτό)

Από τότε που η Κάρα Ντελεβίν μπήκε στη ζωή των γυναικών, τα μολύβια φρυδιών και οι σκιές έχουν πάρει «φωτιά», με όλες να προσπαθούν να δημιουργήσουν καλοσχηματισμένα φρύδια.

Είναι γεγονός, πως τα φρύδια μπορούν να απογειώσουν ή να καταστρέψουν μια εμφάνιση. Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες κάνουν λάθη όταν τα βάφουν.

Ο make up artist της Κάιλι Τζένερ, Τζόρντιν Γουντς, αναφέρει το νούμερο 1 λάθος των γυναικών στο μακιγιάζ των φρυδιών.

«Η λογική είναι να γεμίζουμε τα κενά στα φρύδια και όχι όλο το φρύδι», λέει στο αμερικανικό Glamour και προσθέτει:«Αυτό που κάνω εγώ είναι να χτενίζω ανοδικά τα φρύδια και όπου εντοπίζω ένα κενό να το βάφω. Αλλά δεν θα βάψω ποτέ ολόκληρο το φρύδι γιατί το αποτέλεσμα θα δείχνει πολύ ψεύτικο σε αυτή την περίπτωση».

Παράλληλα, ο Τζόρντιν δίνει και μερικά τιπς για τέλειο αποτέλεσμα. Το ένα από αυτά είναι πως ξεκινάει το μακιγιάζ από το ψηλότερο σημείο του φρυδιού, δηλαδή το τόξο και το δεύτερο πως χρησιμοποιεί flat πινέλο και κονσίλερ, το οποίο απλώνει περιμετρικά του φρυδιού για σούπερ τονισμένο αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.