Τέσσερις ασκήσεις για να εξαφανίσετε τα πλαϊνά παχάκια (βίντεο)

Τέσσερις ασκήσεις για να εξαφανίσετε τα πλαϊνά παχάκια (βίντεο)

Το «σωσίβιο» και ιδιαίτερα τα πλαϊνά παχάκια, γνωστά και ως «λαβές του έρωτα», είναι ίσως το σημείο που ταλαιπωρεί τους περισσότερους άνδρες και τις περισσότερες γυναίκες, καθώς το λίπος δύσκολα φεύγει ακόμη και με το συνδυασμό εντατικής γυμναστικής και σωστής διατροφής.

Ένα γρήγορο workout που περιλαμβάνει τέσσερις ασκήσεις μπορεί να σας βοηθήσει να γυμνάσετε το σημείο αυτό για να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε.

Μπορείτε να ενσωματώσετε το workout στο τέλος της κανονικής σας προπόνησης, ώστε να μεγιστοποιήσετε τις καύσεις και τη μυϊκή σας ανάπτυξη.

Μπορείτε να ενσωματώσετε το workout στο τέλος της κανονικής σας προπόνησης, ώστε να μεγιστοποιήσετε τις καύσεις και τη μυϊκή σας ανάπτυξη.

Άσκηση 1η: Σανίδα – 5 επαναλήψεις, για όσο χρόνο αντέχετε σε κάθε επανάληψη

Άσκηση 2η: Κύλιση μπάρας – 5 σετ, όσες επαναλήψεις αντέχετε

Άσκηση 3η: Στροφή κορμού – 5 σετ, από 10 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά

Άσκηση 4η: Πλαϊνή σανίδα – 3 επαναλήψεις, για όσο χρόνο αντέχετε σε κάθε επανάληψη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.