ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τέλος στα ερωτηματικά: Κατά τους άνδρες αυτό είναι το «τέλειο» στήθος! (φωτό)

Τέλος στα ερωτηματικά: Κατά τους άνδρες αυτό είναι το «τέλειο» στήθος! (φωτό)

Η επιστήμη έδωσε την απάντηση και αποκάλυψε ποιο είναι το ιδανικό στήθος για τους άνδρες!

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Καρόλου στη Πράγα ρώτησαν 267 άνδρες από τέσσερις χώρες (Βραζιλία, Καμερούν, Τσεχία, Ναμίμπια) ποιες είναι οι προτιμήσεις τους όσον αφορά το σχήμα και το μέγεθος του γυναικείου στήθους. Παραδόξως, και σε αντίθεση με παλαιότερες μελέτες επί του ίδιου θέματος, το μέγεθος δεν φάνηκε να μετράει για τους ερωτηθέντες!

Στην συντριπτική τους πλειοψηφία, οι άνδρες δήλωσαν ότι προτιμούν το στήθος της γυναίκας να είναι καλοσχηματισμένο και στητό παρά πολύ μεγάλο, καθώς στη δεύτερη περίπτωση είναι πιο πιθανό να υποστεί σημαντική χαλάρωση λόγω της βαρύτητας.

Το στήθος θεωρείται ότι αποτελεί ένδειξη της γυναικείας γονιμότητας, γι’ αυτό και μέχρι τώρα είχε επικρατήσει η πεποίθηση ότι οι άνδρες ενστικτωδώς ελκύονται από τις γυναίκες με πιο πλούσιο μπούστο. Ωστόσο, τα νέα στοιχεία φαίνεται να ανατρέπουν τα δεδομένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι ατομικές προτιμήσεις ως προς το μέγεθος του στήθους παρουσίασαν ποικιλία, ωστόσο οι περισσότεροι συμμετέχοντες φάνηκε να προτιμούν περισσότερο το μεσαίου παρά το μεγάλου μεγέθους στήθος» γράφουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση Evolution and Human Behavior. Ωστόσο, συμπληρώνουν ότι η σφριγηλότητα του στήθους ήταν ένα γνώρισμα που βαθμολογήθηκε ως εξαιρετικά επιθυμητό από όλους τους συμμετέχοντες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.