ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δίαιτα των βραστών αβγών: Πως θα χάσετε 10 κιλά στο πι και φι!

Δίαιτα των βραστών αβγών: Πως θα χάσετε 10 κιλά στο πι και φι!

Όπως όλοι γνωρίζουν, τα αβγά είναι μια από τις καλύτερες πηγές πρωτεΐνης και πολύ συχνά στις δίαιτες περιλαμβάνονται σαν κύριο γεύμα σε συνδυασμό με λαχανικά.

Το τελευταίο διάστημα όμως, υπάρχει μια δίαιτα που βασισμένη αποκλειστικά στα αβγά, η οποία υπόσχεται την άμεση καύση λίπους και πιο συγκεκριμένα, την απώλεια 10 κιλών μέσα σε δυο εβδομάδες.

Όπως σε κάθε δίαιτα, έτσι και σε αυτήν απαγορεύεται το fast food, ενώ προτείνεται η κατανάλωση συγκεκριμένων φρούτων και λαχανικών, όπως είναι το γκρέιπφρουτ, το πορτοκάλι, το καρότο, τα σπαράγγια, τα μανιτάρια και τα κολοκυθάκια. Επιπλέον, θα πρέπει να πίνετε ημερησίως 6-8 ποτήρια νερού.

Σε περίπτωση που θέλετε να την ακολουθήσετε, θα πρέπει να τρώτε κάθε μέρα για πρωινό 2 βραστά αβγά και ένα φρούτο, για μεσημεριανό 2 βραστά αβγά με λαχανικά στον ατμό ή φρούτα ή κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα και για βραδινό 2 ακόμα βραστά αβγά ή κάποια άλλη πρωτεϊνούχα τροφή, όπως το κοτόπουλο ή το ψάρι.

Όσον αφορά το πρόγραμμα αυτής της δίαιτας οι διαιτολόγοι έχουν τις ενστάσεις τους, μιας και θεωρούν ότι το τόσο πολύ αβγό μπορεί να έχει κακές επιπτώσεις για τα επίπεδα της χοληστερίνης του οργανισμού. Ακόμα, ορισμένα άτομα που την δοκίμασαν δήλωσαν ότι ένιωθαν κουρασμένοι και κακόκεφοι, κάτι που πιθανότατα οφείλεται στην απώλεια κατανάλωσης υδατανθράκων.

Πάντως το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε περίπτωση που θέλετε να ακολουθήσετε κάποιο διατροφικό πρόγραμμα, θα είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό επί του θέματος, μιας και ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.