ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συναγερμός για την γρίπη: Πληροφορίες για 18 νεκρούς – Ανάμεσά τους 3 παιδιά!

Συναγερμός για την γρίπη: Πληροφορίες για 18 νεκρούς – Ανάμεσά τους 3 παιδιά!

Τριπλασιάστηκαν σε μια εβδομάδα οι νεκροί από την γρίπη. Σε λίγο οι επίσημες ανακοινώσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ανησυχούν οι ειδικοί αφού ο ιός Η1Ν1 “σκοτώνει” χωρίς διακρίσεις.

Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Υγείας αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iatropedia.gr, τριπλασιάστηκαν σε μια εβδομάδα οι νεκροί φτάνοντας τους 18, ενώ ανάμεσά τους είναι και τρία παιδιά!

Ο ιός Η1Ν1 φέτος «σκοτώνει» ανθρώπους όλων των ηλικιών με ή χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Που σημαίνει ότι άνθρωποι όλων των ηλικιών, υπάρχουν στη μακάβρια λίστα που σιγά σιγά δημιουργείται και φέτος το χειμώνα με νεκρούς από τον ιό της γρίπης. Το πανδημικό στέλεχος του χειμώνα 2009-10 έχει άλλωστε αυτό το προφίλ, να πλήττει άτομα που δεν περίμενε κάποιος να κάνουν τόσο σοβαρές επιπλοκές από την γρίπη και να πεθάνουν από αυτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πληροφορίες του iatropedia.gr μιλούν και για ανθρώπους που κατέληξαν εκτός Μονάδων Εντατικής Θεραπείας. Σε λίγο αναμένεται και η επίσημη έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.