ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε τι ωράρια δουλεύει το σώμα σας;

Σε τι ωράρια δουλεύει το σώμα σας;

Πολλές φορές το σώμα μας αντιδρά διαφορετικά από τα εξωτερικά ερεθίσματα που δέχεται. Δηλαδή, έξω είναι νύχτα, αλλά εμείς δεν νυστάζουμε. Έξω είναι μεσημέρι, αλλά εμείς νιώθουμε υπνηλία. Οι επιστήμονες το λένε “ξεκούρδιστο ρολόι” και μπορεί φαινομενικά να ακούγεται αστείο, αλλά δεν είναι.

Το ξεκούρδιστο ρολόι που έχουμε μέσα μας, μπορεί να μας κάνει δυσλειτουργικούς
Επηρεάζει τις ζωές μας, αφού μας καθιστά δυσλειτουργικούς ή μας εμποδίζει να συμβαδίσουμε με την κανονικότητα της κοινωνίας που ζούμε. Όσο πιο μεγάλη είναι η απόκλιση ανάμεσα στα δύο ρολόγια, τόσο αυξάνεται η προδιάθεση του ανθρώπου για διάφορες ασθένειες, ενώ οι γιατροί μπορούν επίσης να προβλέψουν ποιος άνθρωπος σήμερα υγιής είναι πιθανότερο να αρρωστήσει στο μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τεστ πρόκειται να λύσει τα χέρια των γιατρών, αφού θα μπορεί να μελετήσει τις συνθήκες που επικρατούν στο σώμα μας, ώστε να ξέρουμε πχ. πότε πρέπει να λαμβάνουμε μια φαρμακευτική αγωγή, ώστε να μεγιστοποιούνται τα αποτελέσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.