Περίεργες συμβουλές για αδυνάτισμα που δεν θα σου πει ποτέ κανείς

Περίεργες συμβουλές για αδυνάτισμα που δεν θα σου πει ποτέ κανείς

Είναι πασίγνωστο, ό,τι αν κάποιος θέλει να χάσει κιλά, θα ξεκινήσει μια ισορροπημένη διατροφή και παράλληλα θα ασκείται, αλλά υπάρχουν και κάποια μικρά μυστικά που δε τα φανταζόσουν!

Φωτογράφισε κάθε φαγητό που θα φας

Αντί να γράφεις τι έφαγες, τραβα μια φωτογραφία του πιάτου σου. Συγκέντρωσε τις φωτογραφίες σου και δες τι έκανες την εβδομάδα που πέρασε. Ήταν περισσότερο από ο,τι έπρεπε; Eίχε μήπως περισσότερους υδατάνθρακες απ’ό,τι έπρεπε;

Τσίχλα κανείς;

Άρχισε να μασάς τσίχλα κάθε φορά που νιώθεις πως αρχίζεις να πεινάς! Η τσίχλα μειώνει το αίσθημα της όρεξης και άρα γλυτώνει από τις περιττές θερμίδες του άσκοπου τσιμπολογήματος. Μειώνει και ορμονικά το αίσθημα της πείνας!

Ισορροπία στο πιάτο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν δεν μπορείς να μπεις στη διαδικασία να μετράς θερμίδες έχε αυτό το εύκολο κόλπο: To πιάτο σου να έχει 1/3 πρωτεΐνη (π.χ. κοτόπουλο), 1/3 λαχανικά (π.χ. σαλάτα), 1/3 ολική άλεση (π.χ. ρύζι).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.