Ποια είναι η αλήθεια για την στυτική δυσλειτουργία; (βίντεο)

Ποια είναι η αλήθεια για την στυτική δυσλειτουργία; (βίντεο)

Το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα είναι μια πραγματικά συναρπαστική απόδειξη του πόσο μοναδική είναι η ανθρώπινη ανατομία. Για παράδειγμα, ξέρατε ότι οι περισσότεροι άνδρες έχουν κατά μέσο όρο 11 στύσεις κάθε μέρα, εκ των οποίων οι τρεις έως πέντε συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας;

Και να ‘ταν μόνο αυτό; Η στύση στον άνδρα ξεκινάει από… εμβρυακή ηλικία, αφού, σύμφωνα με τους ειδικούς, ακόμα και από τις 16 εβδομάδες κύησης το αρσενικό έμβρυο έχει τις πρώτες στύσεις!

Ξέρατε επίσης ότι δεν είναι όλες οι στύσεις το ίδιο, αλλά υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι; Ο πρώτος τύπος είναι η αντανακλαστική στύση, η οποία είναι οφείλεται στην φυσική επαφή. Ο δεύτερος τύπος είναι η ψυχογενής, η οποία προκαλείται από μια φαντασίωση. Ο τρίτος τύπος είναι η νυκτόβια στύση, δηλαδή εκείνη που συμβαίνει όταν ο άνδρας βρίσκεται στο στάδιο REM του ύπνου.

Θέλετε και ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο; Για να “σκληρύνει” το πέος απαιτεί περίπου 130 ml αίματος. Τι μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος; Το αμερικανικό Ίδρυμα Θεραπείας για την Οσμή και την Γεύση αποκάλυψε το 1955 ότι η μυρωδιά των ντόνατς και της μαύρης γλυκόριζας αυξάνει τη ροή του αίματος προς στο πέος κατά 32%. Τι μειώνει τη ροή του αίματος και αυξάνει τον κίνδυνο ενός άντρα για στυτική δυσλειτουργία; Το κάπνισμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.