ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε πόσες θερμίδες μπορείτε να κάψετε με βασικές δουλειές στο σπίτι

Δείτε πόσες θερμίδες μπορείτε να κάψετε με βασικές δουλειές στο σπίτι

Ας μην κρυβόμαστε, οι δουλειές σπιτιού πέρα από βαρετές είναι και κουραστικές, και μάλιστα, όταν φτάνει η ώρα να τις κάνουμε βρίσκουμε αρκετές δικαιολογίες για να τις… αναβάλουμε.

Ωστόσο, οι δουλειές του σπιτιού, πέρα από τα παραπάνω, είναι και μία καλή μορφή γυμναστικής. Και με αποτελέσματα, αφού κάνοντας δουλειές, καίτε θερμίδες.

Δείτε παρακάτω πόσες θερμίδες μπορείτε να κάψετε με βασικές δουλειές:

Καθάρισμα μπάνιου

Μέσα σε 15 λεπτά μπορείτε να κάψετε περισσότερες από 90 θερμίδες.

Καθάρισμα τζαμιών

Κουραστική δουλειά, αλλά μέσα σε 30 λεπτά μπορείτε να χάσετε ακόμα και 167 θερμίδες.

Σφουγγάρισμα

Με μια ώρα σφουγγαρίσματος μπορούμε να χάσουμε περίπου 153 θερμίδες. Μπορείτε να υπολογίσετε αναλογικά πόσο θα κάψετε σφουγγαρίζοντας συγκεκριμένο χρόνο.

Σιδέρωμα

Με μία ώρα σιδερώματος μπορείτε να κάψετε περίπου 161 θερμίδες.

Σκούπισμα

Ένα 30λεπτο σκούπισμα σας απαλλάσσει από περίπου 136 θερμίδες

Ξεσκόνισμα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ξεσκόνισμα μαζί με άλλες «ελαφριές» δουλειές, όπως να κατεβάσετε τα σκουπίδια ή να στρώσετε το κρεβάτι, τον καναπέ κλπ βοηθούν να χάσετε 175 θερμίδες την ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.