Αυτή είναι η τέλεια μετά-καραντίνα δίαιτα: Χάστε 8 κιλά σε επτά ημέρες!

Αυτή είναι η τέλεια μετά-καραντίνα δίαιτα: Χάστε 8 κιλά σε επτά ημέρες!

Έχετε εμμονή με την απώλεια βάρους τώρα που βγήκατε από την καραντίνα και άνοιξαν και τα καταστήματα εστίασης;

Αν πιστεύετε ότι είναι αδύνατο να αδυνατίσετε κι ότι το καλοκαίρι είναι χαμένο τότε κάνετε τεράστιο λάθος. Θέλει περισσότερο να είστε αφοσιωμένοι στο στόχος σας παρά να καταβάλετε σκληρή προσπάθεια. Εδώ λοιπόν θα βρείτε το μυστικό σχέδιο διατροφής για να αδυνατίσετε και να μειώσετε το βάρος σας σε μόλις 7 ημέρες!

Αυτή είναι η καλύτερη χορτοφαγική διατροφή για να χάσετε βάρος. Αναρωτιέστε γιατί αυτή η διατροφή είναι διαφορετική; Όταν έχετε δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα στον κόσμο και δεν είχατε κανένα αποτέλεσμα; Αυτή η χορτοφαγική δίαιτα θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος πολύ γρήγορα. Αυτή η δίαιτα, ονομάζεται GM (πλάνο διατροφής).

Το χορτοφαγικό σχέδιο δίαιτας για την απώλεια βάρους δεν είναι μόνο για να χάσετε βάρος, αλλά είναι επίσης μια μέθοδος συντήρησης για ένα λεπτό και αναλογικό σώμα.

Ημέρα 1:

Όντας η πρώτη μέρα, είναι πάντα η πιο δύσκολη. Προσπαθήστε να κρατήσετε τον εαυτό σας μακριά από όλα τα είδη πόθων, καθώς θα πρέπει να καταναλώνετε μόνο φρούτα. Μπορείτε να καταναλώσετε όλα τα φρούτα, εκτός από σταφύλια, μπανάνες, λίτσι και μάνγκο. Μπορείτε να φάτε όση ποσότητα θέλετε. Σας προτείνουμε να καταναλώνετε περισσότερο καρπούζι, πορτοκάλια, μήλα, ρόδια, φράουλες και πεπόνια. Μπορείτε να φάτε ακόμη και 20 φορές την ημέρα, αλλά θα πρέπει να τρώτε μόνο φρούτα.

Αυτός είναι ο τρόπος της προετοιμασίας του σώματός σας για τις επερχόμενες ημέρες. Η μόνη πηγή διατροφής είναι τα φρούτα, που παρέχουν όλα όσα χρειάζεται το σώμα σας. Αν σκέφτεστε ήδη να την σταματήσετε σκεφτείτε οτι είναι απλά μια μέρα με φρούτα.. Εάν μπορείτε να περιορίσει την κατανάλωση φρούτων μόνο στα πεπόνια, τότε υπάρχει μια καλή περίπτωση να χάσετε 3 κιλά από την πρώτη κιόλας μέρα.

Ημέρα 2:

Όπως και την πρώτη μέρα, η δεύτερη μέρα είναι »μέρα μόνο με λαχανικά». Μπορείτε να φάτε ο,τι θέλετε αλλά να είναι μόνο λαχανικά.Φάτε μέχρι να νιώσετε χορτάτοι. Στη δίαιτα αυτή και τα βραστά ή τα ωμά λαχανικά λειτουργούν. Μπορείτε να αρχίσετε ακόμη και την ημέρα σας με μια βραστή πατάτα και ένα κουταλάκι του τσαγιού βούτυρο. Αυτό γίνεται προκειμένου να δώσετε στο σώμα σας αρκετή ενέργεια και υδατάνθρακες για την ημέρα. Αλλά μετά από αυτό μόνο ωμά και βραστά λαχανικά.

Μόνο μία πατάτα την ημέρα είναι αρκετή, αλλά δεν πρέπει να καταναλώσετε περισσότερο από αυτό. Μπορείτε να προσθέσετε μια πρέζα ρίγανης ή βασιλικού προκειμένου να κάνετε τα λαχανικά σας πιο εύγευστα. Η δεύτερη ημέρα είναι μια χωρίς θερμίδες με ένα καλό ποσό ινών και θρεπτικών συστατικών. Αν το έχετε φτάσει στη δεύτερη μέρα και έχετε αντέξει, τότε είστε σίγουρα αφοσιωμένοι!

Ημέρα 3:

Η τρίτη ημέρα είναι ένας συνδυασμός της πρώτης και της δεύτερης ημέρας. Μπορείτε να φάτε τα φρούτα και τα λαχανικά που αναφέραμε προηγουμένως. Μπορείτε να καταναλώσετε οποιαδήποτε ποσότητα σας αρέσει και να πίνετε άφθονο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες. Θα πρέπει να αποφύγετε τις πατάτες την τρίτη ημέρα , καθώς θα έχετε πάρει αρκετή προμήθεια υδατανθράκων από τα φρούτα. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε οτι δεν θα τα καταφέρετε προσπαθήστε να αντέξετε σκεφτόμενη την τέλεια σιλουέτα και τα θεαματικά αποτελέσματα αυτής της δίαιτας.

Ημέρα 4:

Στην 4η ημέρα της χορτοφαγικής διατροφής μπορείτε να φάτε ελεύθερα μέχρι και 6 μπανάνες για μέσα στην ημέρα. Μπορείτε να πίνετε μέχρι 4 ποτήρια γάλα. Πρέπει να έχετε ακούσει ότι οι μπανάνες βοηθούν στην αύξηση του σωματικού βάρους, ωστόσο σε αυτή τη δίαιτα, δρουν ως πηγή καλίου και νατρίου για το σώμα. Δεδομένου ότι η πρόσληψη αλατιού είναι μειωμένη, οι μπανάνες θα κάνουν τη δουλειά.

Μπορείτε επίσης να έχετε ένα φλιτζάνι με πολύ αραιωμένη σούπα για ένα γεύμα. Η σούπα θα πρέπει να αποτελείται από κοκκινοπίπερο, κρεμμύδια, σκόρδο και ντομάτες. Είναι μια νόστιμη και υγιεινή συνταγή η οποία θα βοηθήσει στη διαδικασία απώλειας βάρους. Μπορείτε να την καταναλώσετε μόνο 1 φορά την ημέρα, και αυτό, μόνο για να ανανεώσετε τη γεύση σας από όλα τα λαχανικά και τα φρούτα που έχετε καταναλώσει.

Ημέρα 5:

Την 5η μέρα μπορείτε να έχετε ένα νόστιμο γεύμα. Μπορείτε να καταναλώσετε ντομάτες, λάχανα και τυρί cottage. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κομμάτια σόγιας στο γεύμα σας. Κάντε μια νόστιμη σούπα με τα προαναφερθέντα συστατικά και καταναλώστε τη. Σιγουρευτείτε οτι θα έχετε αυξήσει την πρόσληψη νερού την 5η ημέρα .

Μπορείτε να φάτε μέχρι 6 ντομάτες και θα πρέπει αυξάνετε την πρόσληψη νερού στο 1/4 της ημερήσιας κατανάλωσης. Αυτό γίνεται προκειμένου να καθαρίσει το σώμα σας από το ουρικό οξύ. Οι ντομάτες είναι για την πέψη. Το νερό θα καθαρίσει το σώμα σας από όλα τα είδη των τοξινών.

Ημέρα 6:

Η 6η ημέρα είναι λίγο διαφορετική από την 5η ημέρα . Φάτε τα λάχανα, το τυρί cottage και άλλα λαχανικά, χωρίς όμως τις ντομάτες. Αποφύγετε τις ντομάτες τις 6η ημέρα. Η νόστιμη σούπα και τα μέρη του νερού θα πρέπει να σας βοηθήσει μέσα από την ημέρα σας. Τα λαχανικά θα παρέχουν βιταμίνες και φυτικές ίνες στο σώμα σας. Θα παρατηρήσετε ήδη την αλλαγή στο σώμα σας. Συνεχίστε να καταναλώνετε ένα καλό ποσό νερού καθημερινά.

Ημέρα 7:

Η 7η ημέρα είναι και η τελευταία ημέρα του σχεδίου διατροφής. Αυτή είναι η πιο σημαντική ημέρα. Θα πρέπει να πετάτε από ευτυχία. Μπορείτε να έχετε φρέσκο χυμό φρούτων, ένα φλιτζάνι καφέ ρύζι ή μισό τσαπάτι και άλλα λαχανικά που θα θέλετε να φάτε. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη μέρα σας με την κατανάλωση του νερού.

Αυτό είναι το όλο σχέδιο διατροφής για 7 ημέρες. Εάν μπορείτε να ακολουθήσετε αυστηρά, κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει από το να αποκτήσετε ένα υγιές και πιο αδύνατο σώμα.

Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε αποτελεσματικά το πρόγραμμα των 7 ημερών.

– Οι χυμοί φρούτων δεν επιτρέπονται στις πρώτες 6 ημέρες. Προσπαθήστε να αυξήσετε την πρόσληψη νερού σε 15 ποτήρια από την πέμπτη ημέρα
– Αποφύγετε εντελώς τον καφέ, το τσάι ή το αλκοόλ. Μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτά με μαύρο τσάι, μαύρο καφέ (όλα αυτά είναι χωρίς ζάχαρη)
– 45 λεπτά εκγύμνασης σε εναλλακτικές ημέρες θα σας βοηθήσουν να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα

Σε περίπτωση που αυτό το πρόγραμμα απώλειας βάρους είναι για μια συγκεκριμένη περίσταση, δοκιμάστε δύο μήνες πριν από την περίσταση με 2 έως 3 ημέρες κενό και μετά από κάθε 7 ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα λαχανικά μπορούν να ληφθούν σε μορφή σαλάτας ή να τρώγονται όπως είναι. Μπορείτε να προσθέσετε χυμό λεμονιού, βότανα, σκόρδο ή ακόμα και λευκό ξύδι. Τίποτε άλλο δεν θα πρέπει να προστεθεί σε αυτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.