ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

O Sean Bean δεν ήξερε πως τέλειωσε το Game of Thrones – Μια ερώτηση για το Brexit στάθηκε αφορμή να το μάθει

O Sean Bean δεν ήξερε πως τέλειωσε το Game of Thrones – Μια ερώτηση για το Brexit στάθηκε αφορμή να το μάθει

Μπορεί να έχουν περάσει δύο χρόνια από την ολοκλήρωση της οκταετής πορείας του Game of Thrones στο HBO, όμως ο Sean Bean, που ενσάρκωσε τον Ned Stark στην 1η σεζόν, μόλις έμαθε με ποιον τρόπο ολοκληρώθηκε η θρυλική σειρά! Σύμφωνα με το Lordoftheseries.gr ο Βρετανός ηθοποιός “έχασε” την πορεία της σειράς μετά το θάνατο του χαρακτήρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ερώτηση του The Times για το αν υπάρχει κάποιος παραλληλισμός της “απόσχισης” του Winterfell από τα υπόλοιπα Βασίλεια με το Brexit του σήμερα, ο Bean δεν είχε ιδέα τι να απαντήσει και στη συνέχεια έμαθε από τον δημοσιογράφο για την εξέλιξη της ιστορίας των Starks. «Άρα το Winterfell έμεινε ανεξάρτητο; Καλό για εκείνους,»ανέφερε χιουμοριστικά ο ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.