ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

New Endermolift: Η νέα τεχνική αντιγήρανσης προσώπου

New Endermolift: Η νέα τεχνική αντιγήρανσης προσώπου

Mε τι πρόσωπο θέλετε να σας βρει η καινούρια χρονιά; Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται και τα πράγματα συνεχώς αλλάζουν σε αυτό το χώρο, το ίδιο αλλάζει και ο τρόπος που τα αντιμετωπίζουμε. Το ίδιο συμβαίνει και στο μεγάλο κεφάλαιο της αντιγήρανσης. Το Endermolift στο πρόσωπο αποτελεί εξέλιξη της τεχνικής της θεραπείας Endermologie (λιπομασάζ) στο σώμα.

Βασικό χαρακτηριστικό της μεθόδου είναι ότι διεγείρει μηχανικά τους ινοβλάστες για να ενεργοποιήσει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Τώρα, η τελευταία τεχνολογία φέρνει το όνομα New Endermolift η οποία συνδυάζεται με το σύστημα Mobilift® M6, χρησιμοποιεί τη διαδικασία της μηχανικής μεταγωγής μηνυμάτων “mechanotransduction”, για να φέρει μεγαλύτερη διέγερση προσφέροντας καλύτερα αποτελέσματα.

Η πρωτοπορία έγκειται στη νέα κεφαλή θεραπείας Ergolift ™ που χάρη στο ειδικό μοτέρ το οποίο στηρίζεται στην αποκλειστική και πατενταρισμένη τεχνολογία MPF (Motorized Pulsating Flaps), προκαλεί ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανοποίηση και κινητοποίηση του δερματικού ιστού του προσώπου έως και 270%, σε σύγκριση με την παλαιότερη τεχνολογία, διεγείροντας με χίλιους δερματικούς τρόπους τον δερματικό ιστό. Πιο συγκεκριμένα το ενδογενές υαλουρονικό οξύ αυξάνεται κατά 80% και η ελαστίνη κατά 46%, οι ρυτίδες λειαίνονται κατά 21%, το δέρμα συσφίγγεται μέσω κολλαγονογέννεσης κατά 23%, οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνονται κατά 15% και 19% αντίστοιχα και η φυσική λάμψη του δέρματος αποκαθίσταται και διπλασιάζεται. Κάτι που τεκμηριώνεται επιστημονικά από την έρευνα του καθηγητή Φιλίπ Ουμπέρτ (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Besancon, Γαλλία 2013).

Μερικά πράγματα που θα θέλατε να γνωρίζετε ακόμα:

Διάρκεια του αποτελέσματος: Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και με την απαραίτητη θεραπεία συντήρησης (1 φορά το μήνα) τα αποτελέσματα βελτιστοποιούνται και καθίστανται μακροχρόνια.

Διάρκεια της ανάρρωσης: Δεν υφίσταται θέμα ανάρρωσης, καθώς η θεραπεία New Endermolift είναι 100% φυσική και μη-επεμβατική. Είσαστε έτοιμη να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας αμέσως μετά τη θεραπεία.

Τί να περιμένω μόλις τελειώσει η τεχνική; Αμέσως μετά το πέρας της θεραπευτικής συνεδρίας παρατηρούμε τα εξής: ανόρθωση στην περιοχή των παρειών και των ζυγωματικών οστών, άμεση λείανση λεπτών γραμμών κάτω γύρω από τα μάτια και έντονη ανόρθωση άνω βλεφάρου, φυσική λάμψη και αίσθηση αναζωογόνησης στο δέρμα και τέλος έντονη αίσθηση εσωτερικής διέγερσης στο πρόσωπο λόγω της ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μηχανοποίησης και κινητοποίησης του δερματικού ιστού.

Τι πρέπει να προσέχω; Επειδή, όπως προείπαμε, η τεχνική New Endermolift της LPG δεν είναι καθόλου επεμβατική, δεν υπάρχουν προφυλάξεις, π.χ. έκθεση στον ήλιο, κλπ. Το μόνο που συστήνεται από την LPG είναι να εφαρμόζεται η θεραπεία συμπληρωματικά με τα καλλυντικά προϊόντα της LPG (Τεχνική Σειρά Καλλυντικών: “Soins Techniques”.

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν επιπλοκές ή προβλήματα; Δεν ορίζονται επιπλοκές ή προβλήματα με τη συγκεκριμένη τεχνική. Ως αντενδείξεις, όμως, μπορούμε να αναφέρουμε τις γενικότερες αντενδείξεις που ισχύουν (δηλ., καρκίνος, αντιπηκτική θεραπεία, εγκυμοσύνη, κλπ.)., καθώς και την έντονη τηλεαγγειεκτασία και τη ύπαρξη δερματικής μόλυνσης.

Είναι συμβατή με άλλες μεθόδους όπως το μπότοξ; Η εφαρμογή του New Endermolift ενδείκνυται συνδυαστικά με άλλες εφαρμογές αισθητικής ιατρικής, καθώς και προεγχειρητικά και μετεγχειρητικά για την προετοιμασία του δερματικού ιστού, την καλύτερη ανταπόκριση αυτού στην εκάστοτε εφαρμογή (επεμβατική ή μη) και τη γρηγορότερη ανάρρωση του/της ασθενούς.

Πόσο να υπολογίσω το κόστος; Το κόστος της θεραπείας κυμαίνεται από 50€ – 80€.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται; Όσο για τον ακριβή αριθμό συνεδριών, αυτό δεν είναι στάνταρ. Άρα μπορούμε ν’ αναφέρουμε ότι κυμαίνονται από 12-16 ή και 20 αναλόγως με τον/την ασθενή και το μέγεθος του προβλήματος. Συνεδρίες συντήρησης χρειάζονται μία φορά τον μήνα και ξεκινούν αμέσως μετά το πέρας και της τελευταίας συνεδρίας του NewEndermolift.

Κάθε πότε πρέπει να επαναλαμβάνεται η θεραπεία; Η συχνότητα των συνεδριών είναι δύο φορές την εβδομάδα

(Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αϊνόλα Τερζοπούλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.