ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανόρθωση προσώπου ή Brow lift και θα μοιάζετε σαν κοριτσάκι (ή αγοράκι)…

Ανόρθωση προσώπου ή Brow lift και θα μοιάζετε σαν κοριτσάκι (ή αγοράκι)…

Η επέμβαση αυτή έχει να κάνει με το τμήμα του προσώπου που περιλαμβάνει το μέτωπο και πλάγιο τμήμα του εξωτερικού τμήματος του οφθαλμού.

Τα σημεία αυτά με την πάροδο του χρόνου χάνουν την νεανικότητά τους. Δημιουργούνται οριζόντιες με το μέτωπο ρυτίδες ενώ στο πλάγιο τμήμα των φρυδιών παρατηρείται πτώση, η οποία αποδίδει γήρας στην όψη του προσώπου.

Με την εγχειρητική διαδικασία της ανόρθωσης του προσώπου (brow lift), αυτό αναζωογονείται, και το βλέμμα αποκτά πιο έντονη και ζωηρή υπόσταση.

Πριν την διεξαγωγή της διαδικασίας πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Ο/Η ασθενής εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις προετοιμάζεται για την επέμβαση, με την υποβολή του στην διαδικασία της αναισθησίας στο τριχωτό της κεφαλής.

Αμέσως μετά, στα σημεία που υπέστησαν αναισθησία πραγματοποιούνται τομές, μέσω των οποίων ρυθμίζεται η βελτίωση του προσώπου με την χρήση ειδικού ενδοσκοπίου.

Μετά την επέμβαση, ο/η ασθενής, μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινή του ζωή την ίδια ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποκατάσταση του ασθενούς επέρχεται σύντομα, σε διάστημα τριών με πέντε εβδομάδων, και κατά την ανάρρωση δεν βιώνει πόνους, παρά κάποιο μούδιασμα στους κροτάφους, ενώ τα ράμματα αφαιρούνται μόνα τους, σε διάστημα δέκα ημερών περίπου. Η μόνη απαγόρευση έγκειται στο ότι για τουλάχιστον ένα μήνα δεν επιτρέπεται να βαφτεί το τριχωτό της κεφαλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.