ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μήπως χρειάζεστε necklift;

Μήπως χρειάζεστε necklift;

Η επέμβαση αυτή εφαρμόζεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες και αφορά την περιοχή του λαιμού με απώτερο στόχο την βελτίωση της όψης του, ώστε να μην φαίνεται γερασμένη και ταλαιπωρημένη.

Κατάλληλοι για την εγχειρητική διαδικασία του Neck Lift, είναι άντρες και γυναίκες που παρουσιάζουν μεγάλη απώλεια βάρους με αποτέλεσμα να έχουν μεγάλη χαλάρωση στον λαιμό, όσοι/ες έχουν περίσσια ποσότητα λίπους στο λαιμό, εκείνοι/ες που παρουσιάζουν χαλάρωση εξαιτίας του γήρατος.

Η επέμβαση αυτή γίνεται ενδοσκοπικά, μέσα από τομή η οποία πραγματοποιείται στην περιοχή του αυχένα, αλλά αν το πρόβλημα είναι έντονο, τότε η τομή μπορεί να ξεκινά από το πίσω μέρος των ώτων και να επεκτείνεται μέχρι την περιοχή του αυχένα, ή ακόμη μπορεί να χρειαστεί τομή στην περιοχή της κάτω γνάθου, όταν υπάρχει έντονη συσσώρευση λίπους κάτω από το πηγούνι.

Η επέμβαση διαρκεί περίπου δύο με τρείς ώρες, και στον/στην ασθενή εφαρμόζεται είτε γενική αναισθησία, είτε η διαδικασία της τοπικής αναισθησίας με μέθη. Οι τομές «κλείνουν» με εσωτερικά ράμματα, αρχικά αφήνουν ανεπαίσθητα σημάδια που με την πάροδο του χρόνου γίνονται εντελώς δυσδιάκριτα.

Η ανάρρωση είναι σύντομη και υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής στις καθημερινές δραστηριότητες ήδη από την επόμενη μέρα. Ενδείκνυται η χρήση ενός επιδέσμου για τρεις με πέντε ημέρες στον λαιμό για την υποχώρηση του πρηξίματος και τα ράμματα πέφτουν μόνα τους μετά από λίγο καιρό.

Η επέμβαση που γνωρίζει την εφαρμογή από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό, έχει φυσικό αποτέλεσμα , ταχεία ανάρρωση και πολύ μικρές πιθανότητες επιπλοκών.

Δρ. Νατάσσα Δανιήλ Σεφέρη – αισθητική χειρουργός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: onmed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.