ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κοιλιοπλαστική: Ξέρετε ότι υπάρχει και μίνι αλλά και μεγάλη;

Κοιλιοπλαστική: Ξέρετε ότι υπάρχει και μίνι αλλά και μεγάλη;

Ποια γυναίκα δεν θέλει ένα ωραίο σώμα και κυρίως μία επίπεδη κοιλιά; Όποια πει όχι τότε σίγουρα ψεύδεται και κυρίως στον εαυτό της.

Η κοιλιοπλαστική αποτελεί επέμβαση η οποία εφαρμόζεται στις περιοχές του κορμού του σώματος και αποτελεί μία από τις συχνότερες επεμβάσεις που αποσκοπούν στην διαμόρφωση μιας αρμονικής σιλουέτας σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα.

Κατά την κοιλιοπλαστική, ο πλαστικός χειρουργός, αφαιρεί την ποσότητα δέρματος και λίπους που περισσεύει, από την κοιλιακή χώρα, η οποία κατά κύριο λόγο οφείλεται στην διαστολή του δέρματος που δημιουργείται κατά τις εγκυμοσύνες ή μετά από ξαφνική μεταβολή του βάρους.

Με την αφαίρεση του δερματολιπώδους ιστού γίνεται και σύσφιξη του υποκείμενου μυϊκού συστήματος.

Ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος μπορεί να γίνει mini κοιλιοπλαστική με τομή στη περιοχή του μπικίνι η μεγάλη κοιλιοπλαστική με τομή γύρω από τον ομφαλό και μεγαλύτερη τομή στην περιοχή του μπικίνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δρ Δανιήλ-Σεφέρη Αναστασία- Πλαστικός Χειρουργός Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.