ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σε ποια ηλικία καταφεύγουν οι γυναίκες στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού;

Σε ποια ηλικία καταφεύγουν οι γυναίκες στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού;

Μέχρι τις αρχές της μέσης ηλικίας περιμένουν οι γυναίκες, πριν αποφασίσουν ότι θέλουν να παρέμβουν- με τη βοήθεια του πλαστικού χειρουργού- στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι περισσότερες γυναίκες κλείνουν ραντεβού για μία αισθητική επέμβαση στα 44 τους, με την κοιλιοπλαστική να είναι η πιο επιθυμητή διαδικασία ανάμεσα σε εκείνες που καταφεύγουν στη συγκεκριμένη ιατρική ειδικότητα. Ομως, σύμφωνα με την έρευνα του Harley Medical Group, αυτές οι γυναίκες δεν θέλουν να δείχνουν νεότερες, αλλά να είναι πιο γοητευτικές και έτσι επιλέγουν πιο μικρές παρεμβάσεις.

Συγκεκριμένα, το 72% προτιμά επεμβάσεις με αποτελέσματα που μόνο εκείνες θα παρατηρήσουν, ενώ το 6% τάσσεται υπέρ μίας ολοκληρωτικής… μεταμόρφωσης. Ακόμη, πέρα από την κοιλιά, πολλές θα ήθελαν μία επέμβαση στήθους, με 2 στις 5 να δηλώνουν ότι δεν είναι ευχαριστημένες από την παρούσα εικόνα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι γυναίκες πλέον δεν καταφεύγουν σε ακραίες μεθόδους για να αλλάξουν την εμφάνισή τους, όπως βλέπαμε στις προηγούμενες δεκαετίες», είπε ο επικεφαλής της έρευνας, Σάιμον Σμιθ. Παρόλα αυτά, σχεδόν οι μισές (42%) δεν θα ήθελαν να γίνει γνωστή αυτή η «παρέμβαση», καθώς απάντησαν ότι δεν θα έλεγαν ούτε στις φίλες τους ή την οικογένειά τους ότι έχουν κάνει επέμβαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.