Ανδρολογικό Ινστιτούτο: Oλο και περισσότεροι Έλληνες υποβάλλονται σε αυξητική επέμβαση μορίου

Ανδρολογικό Ινστιτούτο: Oλο και περισσότεροι Έλληνες υποβάλλονται σε αυξητική επέμβαση μορίου

Ολοένα περισσότεροι Έλληνες υποβάλλονται σε αυξητική επέμβαση πέους, με τους ρυθμούς της ζήτησης για τη συγκεκριμένη πλαστική επέμβαση να συναγωνίζονται εκείνους της ιδιαίτερα «δημοφιλούς» επέμβασης στον γυναικείο πληθυσμό, της αυξητικής στήθους. Σύμφωνα με τους ειδικούς του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, η αυξητική πέους είναι γενικά η πιο συχνή ανδρολογική επέμβαση, ενώ μεγάλη ζήτηση καταγράφεται πλέον και στην χώρα μας για αυτήν.

«Ο μεγάλος φαλλός είναι σύμβολο ανδρισμού και ερωτικής απόδοσης και αυτή είναι μάλλον η πιο ποθητή επέμβαση για τον σύγχρονο άνδρα» λέει ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης. Άλλες «δημοφιλείς» επεμβάσεις που κάνουν οι άνδρες είναι η φαλλοπλαστική, ευθειασμός πέους που στραβώνει από τη νόσο του Peyronie και από συγγενείς καταστάσεις, ευθειασμός πέους χωρίς ράμματα (τεχνική που εφαρμόζεται με ειδικό μόσχευμα, αυτοσυγκρατούμενο) και ενδοπεϊκή πρόθεση.

Μάλιστα, το «ενδιαφέρον» του ανδρικού πληθυσμού στην Ελλάδα για τις επεμβάσεις στα γεννητικά όργανα αποτυπώνεται (και) με τη δημιουργία του πρώτου εξειδικευμένου Κέντρου Μεταμόσχευσης Γεννητικών Οργάνων και Διαφυλικής Χειρουργικής σε συνεργασία του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και του Ανδρολογικού Ινστιτούτου. Ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και οι συνεργάτες του, στοχεύουν αφενός να συνεχίσουν να προσθέτουν ειδικές επεμβάσεις γεννητικών οργάνων στο ενεργητικό τους, αφετέρου στο να καταστήσουν την Αθήνα Κέντρο Αναφοράς Ειδικών Ανδρολογικών Επεμβάσεων, που θα υποδέχεται περιστατικά από όλο τον κόσμο και όχι μόνο από την Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Κωνσταντινίδης, μιλώντας στο διεθνές συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας (Athens Medical Leadership and Innovation Conference (AMLI) του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών που έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση 32 χρόνων από την ίδρυσή του Ομίλου, «στο Κέντρο Μεταμόσχευσης θα χειρουργούν έγκριτοι επιστήμονες του εξωτερικού, όπως ο γιατρός που έκανε την πρώτη επιτυχημένη μεταμόσχευση πέους, ο Νοτιοαφρικανός Andre van der Merwe και ο Σέρβος χειρουργός Vladimir Kojovic που διευθύνει τη Διαφυλική Χειρουργική στο Βελιγράδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.