ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ηρθε και στην Ελλάδα το Fractora Firm: Πλήρες λίφτινγκ προσώπου σε μία εβδομάδα χωρίς νυστέρι!

Ηρθε και στην Ελλάδα το Fractora Firm: Πλήρες λίφτινγκ προσώπου σε μία εβδομάδα χωρίς νυστέρι!

H πρώτη επαναστατική μη επεμβατική θεραπεία δερματικής αντιγήρανσης Fractora Firm, έφτασε και στην Ελλάδα. Αναίμακτα και κυρίως ανώδυνα και σε μία εβδομάδα μόνο, μπορείτε να δείχνετε εως και δεκαπέντε χρόνια νεότερος-η… ανάλογα με την ηλικία του και την ποιότητα του δέρματός σας. 

Η Ελλάδα είναι μάλιστα η έκτη χώρα παγκοσμίως μετά από τις ΗΠΑ, την Βρετανία, την Γαλλία, την Ιταλία και την Γερμανία που εφαρμόζεται η θεραπεία, την οποία έφερε στη χώρα μας ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης (διαβάστε σχετικά εδώ), καθώς αναπτύχθηκε με βάση τις τεχνολογικές εξελίξεις και την κλινική επιτυχία της αποκλειστικής τεχνολογίας A.C.E. (Achieve = Πραγματοποιώ, Control = Ελέγχω, Extend = Αναπτύσσω) των κυττάρων!

Τι κάνει; Χρησιμοποιεί την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή σύσφιγξη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Η ενέργεια της ραδιοσυχνότητας διεγείρει τη δημιουργία νέου κολλαγόνου και συστέλλει τα διάφορα στρώματα του δέρματος, δίνοντας, έτσι, μια βελτιωμένη όψη στην επιδερμίδα!

Το κολλαγόνο και η ελαστίνη μειώνονται με την πάροδο του χρόνου το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του και στην περιοχή του λαιμού. Η βλάβη της ηλιακής ακτινοβολίας επιδεινώνει την κατάσταση, αλλοιώνοντας την ελαστίνη και το κολλαγόνο. 

Αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι τι υπάρχει από κάτω. Οι μύες χαλαρώνουν και το λίπος μετακινείται, δημιουργώντας απώλεια του όγκου στην περιοχή του προγουλιού, η οποία οδηγεί στην δημιουργία της γνωστής χαλάρωσης κάτω από το πηγούνι στον λαιμό.

Το Fractora Firm αποτελεί μια πρωτοποριακή θεραπεία δερματικής φροντίδας σχεδιασμένη  ν’ αναζωογονεί και ν’ ανανεώνει το δέρμα, βοηθώντας το ν’ ανακτά την ελαστικότητά του, απαλλαγμένο από ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Η τεχνολογία A.C.E. διοχετεύει την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων στα βαθιά στρώματα του δέρματος, προκειμένου να διασφαλίσει ότι καμία περιοχή δεν πρόκειται να δεχθεί λιγότερη ή περισσότερη ενέργεια από αυτήν που ενδείκνυται, βελτιστοποιώντας, έτσι, το τελικό αποτέλεσμα και εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα αυτού.

Η θεραπεία Fractora Firm απευθύνεται σε όσους αναζητούν μία μη-επεμβατική με φυσικά αποτελέσματα θεραπευτική προσέγγιση ενάντια στη χαλάρωση, τη γήρανση και τις ανομοιομορφίες του δέρματος.

Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της γήρανσης και κακής υφής της επιδερμίδας και την ανάσχεση του προγουλιού, καθώς το λίπος λιώνει και το δέρμα σφίγγει από μόνο του!

Γενικά αντιμετωπίζει περιπτώσεις όπου υπάρχει δερματική χαλάρωση σε όλο το πρόσωπο ή αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης σε πιο συγκεκριμένες περιοχές όπως το μέτωπο, το πόδι της χήνας, το άνω και κάτω βλέφαρο, οι ρινοπαρειακές πτυχές, το σαγόνι και ο λαιμός.

Φυσικά η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και αναίμακτη και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Και μάλιστα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα: Συνιστώνται 3-4 εφαρμογές για την περιοχή του λαιμού, μία ανά εβδομάδα. Γεγονός που διαφέρει ανάλογα με την περιοχή και το βαθμό του προβλήματος.

Φυσικά το Fractora Firm μπορεί να εφαρμοστεί συνδυαστικά σχεδόν με όλες τις θεραπείες αισθητικής ιατρικής όπως λέιζερ, ενέσιμα, κλπ.

Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης ( www.agaitanis.gr ), MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών & του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ιατρεία του βρίσκονται στην Αθήνα, Βασ. Σοφίας 48, στην Κηφισιά, Ηρώδου Αττικού & Μενάνδρου 1 και στην Θεσσαλονίκη, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Τηλ: 210-7222070

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.