ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απίστευτο: Ολες οι γυναίκες πλέον μπορούν να αποκτήσουν τους γλουτούς της Τζένιφερ Λόπεζ!

Απίστευτο: Ολες οι γυναίκες πλέον μπορούν να αποκτήσουν τους γλουτούς της Τζένιφερ Λόπεζ!

Θαυμάζετε τους γλουτούς της Τζένιφερ Λόπεζ; Αν είστε γυναίκα, μπορείτε να κάνετε την ίδια διαδικασία που έκανε η Αμερικανίδα show woman και την οποία έφαρμόζει στην Ελλάδα ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης: Την πλαστική επέμβαση ανόρθωσης των γλουτών ή Buttock Lift!

Η αύξηση των επεμβάσεων για την βελτίωση της εμφάνισης των γλουτών είναι κατακόρυφη οδηγώντας στην ανάπτυξη νέων χειρουργικών τεχνικών.

Η πλαστική επέμβαση ανόρθωσης των γλουτών ή Buttock Lift, είναι η νέα μόδα στις γυναικείες πλαστικές επεμβάσεις ή καλύτερα η νέα “τρέλα” παγκοσμίως: Η Αμερικάνικη ‘Ενωση Πλαστικής Χειρουργικής ανακοίνωσε πενταπλάσια αύξηση τους σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Στην Ελλάδα ο πλαστικός χειρουργός δρ. Απόστολος Γαϊτάνης, θεωρείται “expert” της συγκεκριμένης επέμβασης η οποία μπορεί να γίνει με το ίδιο το λίπος του ατόμου που επιθυμεί να αποκτήσει βραζιλιάνικα οπίσθια!

Ανάλογες τεχνικές χρησιμοποιεί ο Α.Γαϊτάνης για να θεραπεύσει τους άνδρες από το εκ γενετής ελάττωμα της γυναικομαστίας.

Η γυναικομαστία είναι ένας ιατρικός όρος, που σημαίνει αύξηση του μεγέθους των μαστών, που συναντάται σε άνδρες. Είναι μία αρκετά συχνή ιατρική κατάσταση, που αφορά σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό το 40% των ανδρών.

Αλλά ας δούμε τι σημαίνει και πώς εφαρμόζεται το “Buttock Lift”. Η περίφημη ανόρθωση και αναδιαμόρφωση του σχήματος αλλά και του μεγέθους των γλουτών.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιείται η κλασική επέμβαση της ανόρθωσης (Buttock Lift) και οι πιο νεότερες τεχνικές της Λιπογλυπτικής, της τοποθέτησης ενθεμάτων σιλικόνης ή και λίπους.

Ο Α.Γαϊτάνης ειδικεύται στην λιποανακύκλωση (χρησιμοποίηση του λίπους της ίδιας της ασθενούς για ενίσχυση του μεγέθους των γλουτών), μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει και 4-5 ώρες καθώς το λίπος που αφαιρείται από την μέση των ατόμων που κάνουν την συγκεκριμένης επέμβαση (κατά κανόνα γυναικών, αλλά όχι μόνον), αφαιρείται και μεταφέρεται σταγόνα-σταγόνα από την μέση στους γλουτούς.

Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά όταν σε έξι μήνες περίπου απορροφηθεί πλήρως το λίπος στα σημεία που τοποθετείται. Η διαφορά φαίνεται αμέσως. Μία ημέρα παραμονή στο νοσοκομείο ακι δυο-τρεις ημέρες στο σπίτι και μετά τέλος στο σωσίβιο στην μέση, αλλά και… καλημέρα Βραζιλία!

Οι ανωτέρω επεμβάσεις γίνονται με γενική αναισθησία και χρειάζονται μία μέρα παραμονής στο νοσοκομείο. Μπορεί να γίνουν μόνες τους ή σε συνδυασμό μεταξύ τους αναλόγως τα επιμέρους προβλήματα που υπάρχουν προς διόρθωση και το αισθητικό αποτέλεσμα που επιδιώκεται. Ωστόσο, όπως σε όλες τις αισθητικές επεμβάσεις, η εκτίμηση και αντιμετώπιση κάθε ασθενούς είναι απολύτως εξατομικευμένη.

Όταν όμως έχουμε καλή ποιότητα δέρματος η λιπογλυπτική σε σημεία – κλειδιά ( π.χ.άνω και έξω μέρος των γλουτών, ψωμάκια, έξω και άνω μέρος των μηρών) μπορεί να δώσει την αίσθηση της ανόρθωσης των γλουτών με πολύ ανεπαίσθητες ουλές και πολύ καλά αποτελέσματα. Αν θέλουμε και να αυξήσουμε το μέγεθος των γλουτών μπορούμε να συνδυάσουμε και την τοποθέτηση ενθεμάτων ή ακόμα και να χρησιμοποιήσουμε το λίπος που προηγουμένως αφαιρέσαμε από εκει που δεν μας χρειάζεται.

Βασικό κριτήριο μας είναι το σχήμα και οι διαστάσεις των γλουτών και του σώματος βεβαίως. Επίσης πολύ σημαντικό κριτήριο είναι η ποιότητα και η ποσότητα του δέρματος και του λίπους που υπάρχει στην περιοχή (π.χ. ελαστικότητα, περίσσια, κυτταρίτιδα, ραγάδες κλπ).

Η παρουσία μεγάλης περίσσιας και χαλαρότητας δέρματος μας επιτρέπει να προχωρήσουμε μόνο σε ανόρθωση γλουτών (επέμβαση πολύ πιο εκτεταμένη και με μεγάλες τομές και ουλές αναπόφευκτα που τοποθετούνται στο άνω όριο των γλουτών επιμήκως).

Η διαδικασία:

Αρχικά επιλέγεται ένα σημείο του σώματος με υπερβάλλον λίπος. Για κάποιες γυναίκες αυτό είναι η κοιλιά, για άλλες πάλι οι μηροί ή το κάτω μέρος των γλουτών. Γίνεται λιποαναρρόφηση με ειδικές μικροκάνουλες, έτσι ώστε να προστατευθούν τα ζωντανά λιποκύτταρα.

Στη συνέχεια, το υλικό περνάει από ειδικά μηχανήματα που διαχωρίζουν το λίπος από άλλα στοιχεία, όπως το αίμα. Το καθαρό πλέον λίπος είναι έτοιμο να εγχυθεί στο σημείο που επιθυμούμε. Ο γιατρός κάνει δύο μικρές ουλές και διοχετεύει με προσοχή το λίπος μέσα από υπόγεια «τούνελ» στους γλουτούς.

Για τρεις εβδομάδες μετά την επέμβαση ο ευτυχής θνητός, άνδρας ή γυναίκα, πρέπει να φοράει ειδικό κορσέ. Τις πρώτες δέκα ημέρες πρέπει να ξαπλώνει σε θέση πλάγια ή μπρούμυτα.

Το αποτέλεσμα: Καθώς το λίπος εγχέεται βαθιά μέσα στους μυς, τότε ένα μεγάλο ποσοστό του (από 40% έως 70%) παραμένει μόνιμα στη θέση του θα επαναλάβουμε τη διαδικασία της έγχυσης.

Ανόρθωση με νήματα
Πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική τεχνική, η οποία μπορεί να γίνει στο ιατρείο με τοπική αναισθησία. Το νήμα τοποθετείται μέσα από μία μικρή τομή και στη συνέχεια κατευθύνεται στο επιθυμητό σημείο.

Ανόρθωση με ελαστικό πλέγμα σιλικόνης: Για οπίσθια που καταρρίπτουν τους νόμους της βαρύτητας.

Εισάγονται δύο ενθέματα, ένα για κάθε γλουτό από μία μικρή τομή. Η συνολική διάρκεια της επέμβασης δεν υπερβαίνει τα ενενήντα λεπτά. Οι γυναίκες συνήθως φεύγουν από τη κλινική μετά από λίγες ώρες και φορούν τον ελαστικό κορσέ για 3 εβδομάδες. Μετά από 2-3 ημέρες μπορούν να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες και μετά από 3 βδομάδες ακόμα και στη γυμναστική.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να συμβουλευθείτε τον γιατρό μπορείτε να δείτε σχετικά εδώ: www.agaitanis.gr

Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών & του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(Iατρεία: Αθήνα, Βασ. Σοφίας 48, Κηφισιά, Ηρώδου Αττικού & Μενάνδρου 1, Θεσσαλονίκη, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης) τηλ: 210-7222070

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.