ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

3 τρόποι που θα σας κάνουν να έχετε τα πιο γλυκά όνειρα!

3 τρόποι που θα σας κάνουν να έχετε τα πιο γλυκά όνειρα!

Μετά από μια κουραστική μέρα περιμένεις πως και πως να σβήσεις τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου, να διώξεις μακριά καθετί που σε αγχώνει και σε αποσυντονίζει και να κοιμηθείς ήσυχα και ήρεμα. Πόσες φορές μπορείς να το πετύχεις όμως αυτό; Να κοιμηθείς και να μην κάνεις αρνητικές και αγχωτικές σκέψεις πριν κλείσεις τα μάτια σου;

Ποιοι είναι οι 3 τρόποι που θα σε κάνουν να έχεις έναν καλό ύπνο;

•    Πήγαινε για ύπνο νωρίτερα από ότι συνηθίζεις

Μία πρόσφατη έρευνα έδειξε πως οι άνθρωποι που πήγαιναν για ύπνο αργά είχαν περισσότερες αρνητικές σκέψεις από εκείνους που έπεφταν για ύπνο νωρίτερα. Αν δεν κοιμάσαι περισσότερες από 7 ώρες κάθε βράδυ κατά πάσα πιθανότητα κάποια στιγμή θα έχει προστεθεί τόση κούραση στον οργανισμό σου που δεν θα μπορείς παρά να γεμίζεις το μυαλό σου με αρνητικές σκέψεις.

•    Μίλα πιο θετικά στον εαυτό σου 

Προσπάθησε να μιλάς επίτηδες θετικά στον εαυτό σου. Επικεντρώσου στα θετικά στοιχεία των καταστάσεων που ζεις και προσπάθησε να πείσεις τον εαυτό σου ότι ζεις μία πολύ όμορφη και ευτυχισμένη ζωή. Μάλιστα, μπορείς και να κλείνεις τα μάτια και να φαντάζεσαι πώς ακριβώς θα ήθελες να είναι η ζωή σου. Με αυτόν τον τρόπο θα κοιμάσαι χωρίς να το καταλαβαίνεις.

•    Χαλάρωσε με μουσική

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η χαλάρωση με μουσική είναι άλλος ένας τρόπος για να ηρεμήσεις από το στρες και να επικεντρώσεις την προσοχή σου σε αυτό που ακούς απομακρύνοντας την από τις αρνητικές σκέψεις. Πρόσφατη έρευνα έδειξε πως οι άνθρωποι που είχαν άσχημες σκέψεις πριν τον ύπνο μπορούσαν να ηρεμήσουν με την βοήθεια της μουσικής. Βάλε μουσική που αγαπάς και προσπάθησε να επικεντρωθείς στον ρυθμό και τη μελωδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.